dinsdag, januari 25, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Specials / Mensen / Heel Nederland bedankt zijn leraren
Heel Nederland bedankt zijn leraren

Heel Nederland bedankt zijn leraren

  • Nederland
  • Leraren vervullen een speciale rol in het leven van mensen. Ze bereiden je voor op je toekomst, geven je net dat duwtje in de juiste richting. Ze inspireren je keuzes te maken die bepalend zijn voor jouw toekomst. Zaterdag 5 oktober is het de internationale Dag van de Leraar (scholen vieren deze dag op maandag op 7 oktober) en daarom start vandaag de actie 'Bedank je leraar'. Via de website www.bedankjeleraar.nl kan iedereen in Nederland deze week leerkrachten van nu en van vroeger een blijk van waardering geven. De bedankjes kunnen worden gedeeld op Twitter en Facebook.
  • Ministerie van Algemene Zaken
  • http://www.rijksoverheid.nl
  • info@minaz.nl
  • http://www.rijksoverheid.nl/nieuws/2013/10/01/heel-nederland-bedankt-zijn-leraren.html

Dag van de leraar

Zo’n 300.000 leraren zetten zich elke dag weer in om het beste uit kinderen te halen. Om klassen met kleuters, pubers of jongvolwassenen datgene te leren wat ze nodig hebben om zelfstandig te kunnen zijn. Juffen, meesters, leraren en leraressen verdienen waardering, het hele jaar door. Leraren zijn de spil van het onderwijs; daarom verdienen ze het om eens per jaar expliciet in het zonnetje te worden gezet tijdens de Dag van de Leraar – dit jaar op 7 oktober.

De Dag van de Leraar is een internationaal fenomeen dat in meer dan honderd landen wordt gevierd. Zo geven leerlingen in Canada, Polen, Bangladesh, Nepal en Jamaica hun leraren op deze dag cadeautjes, snoep of bloemen. In Amerika bestaat er niet alleen een dag, maar zelfs een hele Teacher Appreciation Week om leraren te eren.

Bedank je Leraar

Om zoveel mogelijk leraren in het zonnetje te zetten, krijgt iedereen de kans om zijn waardering voor leraren uit te spreken via de website www.bedankjeleraar.nl. Tot en met 7 oktober kun je de docent van je kinderen bedanken, of die kleurrijke leraar uit jouw jeugd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top