zondag, oktober 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Heel vroeg opstaan voor een succesvol 2014
Heel vroeg opstaan voor een succesvol 2014

Heel vroeg opstaan voor een succesvol 2014

  • Nederland
  • Heel vroeg opstaan voor een succesvol 2014 Aanstaande maandag 6 januari begint The 7 day Personal Power Challenge. Voor 7 dagen lang daagt Bertil Schaart van NeemOntslag.nl mensen uit om 's ochtends om 05:30 uur het nieuwe jaar krachtig en fris te starten. De zeven dagen zijn er op gericht om zoveel mogelijk persoonlijke kracht te genereren om 2014 een succesvol jaar te maken. Het is een vol programma en geeft deelnemers vitaliteit, energie en kracht.
  • happy-new-year
  • Neem Ontslag!
  • http://neemontslag.nl
  • bertil@neemontslag.nl
  • Noot voor de redactie Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Neem Ontslag!, contactpersoon Bertil Schaart. Telefoonnummer 06-14272446, bertil@neemontslag.nl. http://www.neemontslag.nl Beeldmateriaal: http://www.neemontslag.nl/media ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Boilerplate Bertil Schaart is lifestyle ondernemer en oprichter van de website neemontslag.nl. Hier laat hij zien dat er geen reden is om nog langer te wachten op een beter leven. Het is zijn visie en ervaring dat zich nieuwe deuren openen naar een beter leven als je ontslag neemt. Hij geeft cursussen en presentaties over dit onderwerp. Naast ondernemer is hij vader, lifestyle business consultant en publiek spreker. Hij werkt graag mee aan interessante nieuwsberichten of artikelen in de media. Deelnemers zullen in die week doelen stellen voor het nieuwe jaar. Ze gaan hun dag strak managen en ontdekken waar energie-lekken zijn en hoe ze te stoppen. Ook leren deelnemers hoe angsten overwonnen kunnen worden en hoe je je lichaamlijk weer fit en krachtig kan voelen. The 7 day Personal Power Challenge gebeurt geheel online en is live. Meer informatie en aanmelden op http://www.neemontslag.nl/product/the-7-day-personal-power-challenge/ Heel vroeg opstaan voor een succesvol 2014 Aanstaande maandag 6 januari begint The 7 day Personal Power Challenge. Voor 7 dagen lang daagt Bertil Schaart van NeemOntslag.nl mensen uit om 's ochtends om 05:30 uur het nieuwe jaar krachtig en fris te starten. De zeven dagen zijn er op gericht om zoveel mogelijk persoonlijke kracht te genereren om 2014 een succesvol jaar te maken. Het is een vol programma en geeft deelnemers vitaliteit, energie en kracht.

Deelnemers zullen in die week doelen stellen voor het nieuwe jaar. Ze gaan hun dag strak managen en ontdekken waar energie-lekken zijn en hoe ze te stoppen. Ook leren deelnemers hoe angsten overwonnen kunnen worden en hoe je je lichaamlijk weer fit en krachtig kan voelen.

The 7 day Personal Power Challenge gebeurt geheel online en is live.

Meer informatie en aanmelden op http://www.neemontslag.nl/product/the-7-day-personal-power-challenge

Over neemontslag

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top