zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Heerlijk koken in de tuin
Heerlijk koken in de tuin

Heerlijk koken in de tuin

  • Nederland
  • Een groot groen ei zien staan in de tuin van een buurman? Dan is de buurman een achtertuin kok die gebruik maakt van het laatste nieuws op bbq gebied. Hoewel, zo nieuw is het idee niet echt. De hitte voor het kookproces opsluiten is al zo oud als deksels op pannen passen. Maar hier wordt het een beetje verder gevoerd.
  • 0401lux_eettips_barbecue
  • Groen Ei
  • http://groeneibbq.nl
  • suzannejanssen072@gmail.com

Bij het barbecueën wordt houtskool gebruikt omdat de hitte die ontstaat van een houtskoolvuur heel erg hoog kan worden, tot wel 600 graden. Daardoor schroeit het vlees direct dicht en blijven de smaak, maar ook de sappen in het vlees. Dat is vooral belangrijk bij het barbecueën van rundvlees.

Met the big green egg wordt de hitte opgesloten in het ei. Dat wil zeggen dat u ook vlees langzaam kunt braden op hetzelfde vuur. Barbecueën met rundvlees, varkensvlees wild en gevogelte op een vuur, nu kan het met the big green egg. Dus ook het varkensvlees, wat langzaam moet garen bij lagere temperaturen kunt u op the big green egg barbecueën.

Ook wild en gevogelte vinden een plaatsje op uw barbecue, maar alleen op the big green egg.

Meer informatie is te vinden op www.groeneibbq.nl

Over suzannejanssen

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top