dinsdag, oktober 19, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Heidi: Bergavontuur is nu verkrijgbaar in 4 nieuwe talen
Heidi: Bergavontuur is nu verkrijgbaar in 4 nieuwe talen

Heidi: Bergavontuur is nu verkrijgbaar in 4 nieuwe talen

 • Belgie
 • Heidi: Bergavontuur, de populaire educatieve app voor kinderen van Studio100 Media, is nu beschikbaar in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Frankrijk en Nederland
 • Logo_studio100media
 • MoGi Group International
 • copywriter.en@mogi.eu.com
 • Contact voor persbericht: MoGi Group 215 Rue Victor Hugo Brussel België www.mogi-translations.com

Na een succesvolle release in Duitsland, waar de app zeer positieve reviews uit verschillende hoeken kreeg en beoordeeld werd als één van de best apps voor kinderen, is Heidi: Bergavontuur van Studio 100 Media nu ook beschikbaar op de Britse, Franse, Spaanse en Nederlandse markt.

De app, gebaseerd op de nieuwe CGI-serie geïnspireerd door het klassieke verhaal van Johanna Spyri over Heidi, het Zwitserse weesmeisje, biedt jonge kinderen de gelegenheid om met Heidi en haar vrienden mee te gaan op avontuur en de Zwitserse Alpen te ontdekken. Er zijn 19 minigames met toenemende moeilijkheidsgraden, waaronder tel-, geheugen- en kleuropdrachten, evenals het koken van maaltijden en het leren spelen van muziek.

Heidi: Bergavontuur beschikt over een aantal eigenschappen die de bruikbaarheid van de app verbetert voor jonge spelers.Dit zijn onder andere:

 • Geen advertenties of in-app aankopen
 • Tolerante touchscreeninterface
 • Brede paden en eenvoudige navigatie
 • Aanwijzers en nuttige hints
 • Heldere en duidelijk waarneembare oplichting
 • Visuele koppelingen tussen de personages en games

De games in Heidi: Bergavontuur helpen belangrijke vaardigheden te ontwikkelen zoals tellen, kleuren en onthouden, terwijl de omgeving en de interacties tussen de personages in deze familievriendelijke app ook waardevolle lessen bieden over relaties.

De app is verkrijgbaar in iTunes en GooglePlay vanaf 18 juni voor de speciale prijs van € 0,99 of £0,99 in het Verenigd Koninkrijk.

Ga voor meer informatie naar de website van Studio 100 Media of de officiële Facebook pagina!

Over Studio 100 Media

Studio 100 Media is voor 100 procent een dochteronderneming van de Belgische firma Studio 100 Group. Het bedrijf is gevestigd in München in Duitsland en is een internationaal productie- en distributiebedrijf voor hoogwaardig, geweldloos kinderentertainment. Het bedrijf ontwikkelt en koopt nieuwe formats en is ook verantwoordelijk voor de wereldwijde marketing van haar eigen rechtenportfolio en programmering door derden.

Sinds 2012 is Studio 100 Media via haar dochteronderneming Studio 100 Film betrokken geweest bij de productie van animatiefilms voor wereldwijde distributie. Het eerste project is de 3D Duits/Australische coproductie “Maya: Eerste vlucht”. Andere merken onder de paraplu van Studio 100 Media zijn ‘Heidi’ en ‘Wickie de Viking’ – zowel als klassieke series en als CGI-reproducties.

Naast licenties is Studio 100 Media ook verantwoordelijk voor alle marketingactiviteiten en voor de ontwikkeling en productie van merchandising en home-entertainment producten in GAS.

Over MoGi Group International

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top