vrijdag, april 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Heijmans: 3000 bezoekers Timmerhuis
Heijmans: 3000 bezoekers Timmerhuis

Heijmans: 3000 bezoekers Timmerhuis

  • Nederland
  • Dat Het Timmerhuis in Rotterdam nu al een ware publiekstrekker is, bleek afgelopen zaterdag toen meer dan 3.000 mensen een exclusief kijkje kwamen nemen in het gebouw. ’s Morgens konden alle kopers een kijkje nemen in hun eigen appartement. Tijdens het middagprogramma gaf Museum Rotterdam een preview van de volgend jaar te verwachten tentoonstellingen en presenteerde RTV-Rijnmond live de radio-uitzending ‘Vraag het Museum Rotterdam’. De archeologen van Bureau Oudheidkundig Onderzoek Rotterdam (BOOR) lieten zien wat er in de bodem zat van deze historische locatie. AIR vertelde onder leiding van een gids over de architectuur van deze ‘wolk van staal’ van Koolhaas. Ook werd het ‘duurzaam auto delen’ in Het Timmerhuis met auto en al gepresenteerd.
  • timmerhuis_open_huis_-_ruben_hamelink-9055.jpg__800x0_q85_crop-scale crop_subsampling-2
  • Heijmans
  • http://www.heijmans.nl
  • lwijnhoven@heijmans.nl
  • http://www.heijmans.nl/nl/nieuws/3000-bezoekers-timmerhuis/

Feest

Parfum de BoemBoem zorgde onder andere met een DJ en een harpiste op de dakterrassen voor de zonnige, muzikale invulling. Op de plek waar straks Museum Rotterdam zal komen, onderin het gebouw, trad K.O. Brass! op, het internationale koperkwintet samengesteld uit de blazerssectie van The Kyteman Orchestra. Sommigen van de blazers speelden al eerder op deze plek, toen zij in 2010 met een intens requiem van Kyteman tussen de sloopresten afscheid namen van het oude Stadskantoor.

Laatste keer

Bezoekers konden het penthouse van Het Timmerhuis bewonderen en zagen vanaf het dakterras de prachtige skyline van Rotterdam. Verder kregen zij al een voorproefje van de nieuwe werkplek van de gemeente Rotterdam. Het was voor een breed publiek een van de laatste mogelijkheden om Het Timmerhuis op deze manier te bewonderen. Komende maanden is Heijmans voornamelijk bezig met de afbouw. Het Timmerhuis wordt eind 2015 opgeleverd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top