woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Heijmans aanwezig op Provada 2016
Heijmans aanwezig op Provada 2016

Heijmans aanwezig op Provada 2016

  • Nederland
  • Waar woon jij morgen? Of wel, beter inzicht krijgen in de klantvraag van morgen, wordt met de groei van steden steeds belangrijker. Tijdens de Provada Vastgoedbeurs van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 juni in de Amsterdam RAI stelt Heijmans de toekomst van wonen in steden centraal. De stad is prachtig, vooral van boven. Vanuit die gedachte hebben we, zoals u van ons gewend bent, weer een bijzonder decor ontworpen en interessante sprekers gevraagd. Nieuwsgierig?
  • Heijmans
  • info@heijmans.nl

Waar woon jij morgen?

Tot 2035 stijgt naar verwachting het aantal huishoudens alleen al in de vier grote steden met bijna 250.000. Totaal levert dat nog net geen anderhalf miljoen huishoudens op (ABF Research – Primos prognose 2016). Heijmans volgt die demografische ontwikkelingen op de voet. Want hoe gaan we om met de gevolgen van steden die steeds voller worden? Welke impact heeft dat voor de kwaliteit van onze steden, zoals leefbaarheid en mobiliteit? En hoe borgen we de betaalbaarheid voor bewoners? Daarover willen we graag onze expertise delen en het gesprek met u aangaan.

Meet & Greet met wethouder Jansen en Wijsmuller

Een gezamenlijke aanpak is nodig om beter grip te krijgen op bewonerswensen en woonvisies. We nodigen daarvoor een aantal bestuurders uit die hun visie geven over de woonopgave van de toekomst van hun stad. Daarna is er tijd voor een informele ‘Meet & Greet’ met elkaar en met de wethouder. Op woensdag 8 juni ontvangen we tussen 11.00 en 11.45 uur eerst Paulus Jansen, wethouder gemeente Utrecht. Later die dag is tussen 13.00 – 13.30 uur Joris Wijsmuller, wethouder gemeente Den Haag, te gast.

Ondertekeningen op Provada

Op woensdag 8 juni tussen 16.00 en 17.00 uur wordt de intentie-overeenkomst ondertekend tussen de gemeente Rotterdam, Heijmans en ERA Contour voor de ontwikkeling van het gebied Nieuw Kralingen in Rotterdam.

Borrel

Ook borrelen tijdens de Provada doet u bij Heijmans! Gedurende de drie beursdagen kunt u vanaf 16.30 uur tot sluiting bij ons terecht voor een gezellig borrelmoment met hapjes en drankjes.

 

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top