vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Heijmans actief op Nationaal Sustainability Congres
Heijmans actief op Nationaal Sustainability Congres

Heijmans actief op Nationaal Sustainability Congres

  • Nederland
  • Op dinsdag 4 november vindt de 15e editie van het Nationaal Sustainability Congres in het Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch plaats. Heijmans informeert op haar stand over verschillende duurzaamheidsprojecten en verzorgt tevens een plenaire themasessie over De Energieneutrale stad.
  • Heijmans
  • http://www.heijmans.nl
  • lwijnhoven@heijmans.nl
  • http://www.heijmans.nl/nl/nieuws/heijmans-neemt-deel-aan-het-het-nationaal-sustainability-congres/

Handen uit de mouwen voor een Energieneutrale stad

Het hebben van een gezamenlijk doel levert inspiratie, creativiteit en doorzettingsvermogen op. Het creëren van een energieneutrale stad is zo’n doel en vormt een pleidooi voor een andere manier van denken en doen. Een duurzaam gebouwde omgeving is alleen te realiseren als we in staat zijn om een nieuw bewustzijn, nieuwe technologieën en nieuwe samenwerkingsvormen toe te passen. Tijdens een actieve sessie wordt in twee delen nader in gegaan op het samen ontwikkelen van innovatieve technologie.

Deze sessie wordt verzorgd door Ton Fleuren (Heijmans) en Cassandra Vugts (SPARK Campus).

Speed-dialoog

Daarnaast neemt Heleen Herbert deel aan de speed-dialoog over duurzaamheid in een digitaal tijdperk met nieuwe generatie leiders. Tijdens deze dialoog gaan voortrekkers van duurzaamheid en technologie met elkaar in discussie. Met snelle en prikkelende vragen worden ze aan het denken gezet. Wat kunnen zij van elkaar leren?

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top