woensdag, mei 18, 2022
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Heijmans bouwt 54 woningen in Nijkerk
Heijmans bouwt 54 woningen in Nijkerk

Heijmans bouwt 54 woningen in Nijkerk

  • Nederland
  • In de Nijkerkse nieuwbouwwijk Doornsteeg gaat Heijmans 54 woningen bouwen. Met Woningstichting Nijkerk is een intentieovereenkomst gesloten om 18 woningen te verhuren als sociale huurwoningen. De 36 koopwoningen zullen in het najaar in verkoop worden gebracht.
  • Heijmans
  • info@heijmans.nl

Doornsteeg

De komende jaren worden in de woonwijk Doornsteeg zo’n 1.200 woningen ontwikkeld. Het wordt een kindvriendelijke en duurzame wijk met diverse woonmilieus. In de eerste fase realiseert Heijmans 54 woningen in het deelplan ‘Bloesemgaarde’. Het is een van de eerste deelplannen in Doornsteeg die tot ontwikkeling worden gebracht. De woningen krijgen, naar een ontwerp van Inbo Architecten, een dorpse uitstraling en zijn geïnspireerd op de bestaande boerderijen langs het laantje Doornsteeg.

Energieneutraal

De woningen worden standaard voorzien van hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en een intelligent ventilatiesysteem. Ze zijn nagenoeg energieneutraal (EPC 0) en voldoen hiermee aan de toekomstige regelgeving van het Lenteakkoord in 2020. Met deze maatregelen zijn de bewoners verzekerd van een laag energieverbruik en hoog comfort. De maatregelen passen bij de ambitie van de gemeente Nijkerk om in 2035 CO2-neutraal te zijn.

 

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top