zondag, januari 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / Heijmans gaat het nieuwe dorpscentrum van Oud-Loosdrecht, ‘Het Loosdrechts Terras’, ontwikkelen en bouwen.
Heijmans gaat het nieuwe dorpscentrum van Oud-Loosdrecht, ‘Het Loosdrechts Terras’, ontwikkelen en bouwen.

Heijmans gaat het nieuwe dorpscentrum van Oud-Loosdrecht, ‘Het Loosdrechts Terras’, ontwikkelen en bouwen.

  • Nederland
  • Het door de gemeente Wijdemeren gekozen ontwikkelvoorstel voor het realiseren van het nieuwe centrum, met ruimte voor circa 2.000 m2 aan horeca en winkels en circa 40 woningen, is naar verwachting in 2018 gereed. De waarde van het project bedraagt voor Heijmans circa € 20 miljoen.
  • Heijmans
  • info@heijmans.nl

Met de samenwerking wil de gemeente met Heijmans een levendige dorpskern realiseren, waar buiten het watersportseizoen ook genoeg te beleven is. Voor de gunning hanteerde de gemeente de Best Value Procurement (BVP) methodiek, waarbij selectie op basis van kwaliteit het uitgangspunt is. Heijmans heeft zich onderscheiden omdat het een transparante samenwerkingsvorm heeft voorgesteld waarbij het succes van de centrumopgave voorop staat. Heijmans gaat dit nieuwe centrum tot stand brengen met stevige inbreng van ondernemers, omwonenden en kopers. Het is een werkwijze die Heijmans regelmatig met succes toepast, zoals bij het project Wiener & Co in Amsterdam. Met de ondertekening van de overeenkomst start Heijmans ook de participatie direct op.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top