zondag, januari 24, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Heijmans: She’s the ONE
Heijmans: She’s the ONE

Heijmans: She’s the ONE

  • Nederland
  • De achtentwintigjarige Carmen Felix test vanaf begin december het verplaatsbare eenpersoonshuis Heijmans ONE. Uit ruim 230 sollicitaties op de vacature voor de eerste proefbewoner kwam de Amsterdamse Carmen als beste uit de bus. Tijdens de Dutch Design Week werd ze aan het publiek gepresenteerd en kon ze, met het publiek, voor het eerst de Heijmans ONE in het echt zien.
  • Heijmans
  • http://www.heijmans.nl
  • lwijnhoven@heijmans.nl
  • http://www.heijmans.nl/nl/nieuws/shes-one/

Carmen past uitstekend in het profiel. “28 Jaar, een full time baan, eigenlijk alles in m’n leven op orde, maar moeite om een woning te vinden die daar bij past. Ik woon nu nog met een vriendin in het huis waar ik als student ook al woonde. De Heijmans ONE sluit precies aan op dat probleem”, zo verklaart ze zelf. “Het is wel heel spannend. Ik kijk er heel erg naar uit om de wereld van de doelgroep en Heijmans samen te gaan brengen.”

Vanaf begin december trekt Carmen het huis in op Zeeburgereiland in Amsterdam. Drie maanden lang woont zij dan in een van de twee Heijmans ONE’s die daar worden geplaatst. Samen met de mensen van Heijmans test en beoordeelt zij het concept. Op basis van de bevindingen van Carmen zal het team van Heijmans het verplaatsbare huis door ontwikkelen voor de markt.

Heijmans ONE

Heijmans ONE is een verplaatsbaar huis voor eenpersoonshuishoudens. Het legt de verbinding tussen het tekort aan goede betaalbare huurhuizen voor jonge, stedelijke starters en leegstaande gebieden. De huizen zijn ontwikkeld voor de doelgroep van jonge, stedelijke starters, veelal net afgestudeerden, die op de woningmarkt tussen wal en schip dreigen te vallen. Volgens het CBS telt deze doelgroep in 2050 circa 700.000 personen.

Het ontwerp van de Heijmans ONE is van Moodworks Architecture. De duurzame ambities worden ondermeer gehaald door toepassing van AERspire-zonnepanelen. Deze panelen zijn niet alleen veel efficiënter dan traditionele panelen, maar ook esthetisch aantrekkelijker.

Openingstijden Heijmans ONE

Met een innovatie als Heijmans ONE wil Heijmans patronen doorbreken en daarom schittert het allereerste huis op het toneel van de Dutch Design Week in Eindhoven. De Heijmans ONE is van vrijdag 24 tot en met zondag 26 oktober te bezichtigen bij de Oude Rechtbank, entree Stratumseind 34 in Eindhoven.

Vrijdag 24 oktober – 11.00 – 21.00 uur
Zaterdag 25 oktober – 11.00 – 21.00 uur
Zondag 26 oktober – 11.00 – 18.00 uur

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top