zondag, juli 21, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Heijmans verkoopt golf- en groenactiviteiten via management buy-out
Heijmans verkoopt golf- en groenactiviteiten via management buy-out

Heijmans verkoopt golf- en groenactiviteiten via management buy-out

  • Nederland
  • Heijmans heeft haar groen- en golfactiviteiten, van het Heijmans Wegen bedrijfsonderdeel ‘Sport&Groen’, verkocht aan het huidige management van Sport&Groen. Heijmans behoudt het derde onderdeel 'Sport', te weten de realisatie van sportvelden, sportaccommodaties en –verlichting. Circa 100 medewerkers, voornamelijk werkzaam in de buitendienst, gaan over in de nieuwe onderneming, de overige circa 10 medewerkers die zich bezighouden met 'Sport' blijven werkzaam bij Heijmans. Hiermee gaat het nieuwe bedrijf, dat in de loop der jaren is ontstaan uit diverse samenvoegingen van bedrijfsonderdelen van het Heijmans concern, een nieuwe fase in.
  • Heijmans
  • http://www.heijmans.nl
  • lwijnhoven@heijmans.nl
  • http://www.heijmans.nl/Heijmans_verkoopt_golf_en_groenactiviteiten_via_management_buy_out

De huidige bedrijfsleiding, sinds de vorming van Heijmans Sport & Groen verbonden aan de organisatie, zijn de nieuwe eigenaars van Golf & Groen. ‘Met deze management buy-out kunnen we verdere invulling geven aan de dienstverlening op gebied van groenonderhoud, zoals daktuinen, en de realisatie van golfbanen’, aldus de nieuwe eigenaren van ‘De Enk Groen & Golf’.

De sportactiviteiten, die onderdeel van Heijmans blijven, sluiten goed aan bij de ontwikkeling en optimalisatie van de integrale propositie in het marktsegment openbare ruimte. Dit vormt een belangrijk marktsegment voor Heijmans Wegen. Projecten als het hockeyveld voor het wereldkampioenschap in het Kyocera Stadion in Den Haag, het concept sportaccommodatie van de toekomst, en een product als LED sportverlichting zijn daarvan voorbeelden.

De afwikkeling van de verkoop zal de komende maanden plaatsvinden, het nieuwe ‘De Enk Groen & Golf’ zal in die tijd haar intrek in een andere locatie nemen.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top