donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Heijmans versterkt en renoveert Kreekrakbruggen in Zeeland
Heijmans versterkt en renoveert Kreekrakbruggen in Zeeland

Heijmans versterkt en renoveert Kreekrakbruggen in Zeeland

  • Nederland
  • Heijmans gaat in opdracht van Rijkswaterstaat de Kreekrakbruggen over het Schelde-Rijnkanaal (A58 bij Rilland) versterken en renoveren. Het doel daarvan is een levensduur van ten minste 30 jaar voor de bruggen te waarborgen na afronding van het project. De opdracht heeft een contractwaarde van ruim € 20 miljoen.
  • kreekrakbrug
  • Heijmans
  • http://www.heijmans.nl
  • lwijnhoven@heijmans.nl
  • http://www.heijmans.nl/Heijmans_renoveert_Kreekrakbruggen_A58

De Kreekrakbruggen bestaan uit 2 stalen en 2 betonnen bruggen. Bij deze integrale opdracht zijn zowel Wegen als Civiel onderdelen van Heijmans betrokken en worden diverse specialismen ingezet voor bijvoorbeeld het vijzelen van de pijlers en de toepassing van hoge sterktebeton (HSB) als overlaging.

De opdracht is mede gegund op basis van EMVI criteria (Economisch Meest Voordelige Inschrijving). Het uitvoeren van de werkzaamheden met zo min mogelijk hinder voor de weg- en vaarweggebruikers heeft daarbij prioriteit. Ook de kwaliteit van het plan van aanpak weegt in belangrijke mate mee bij de waardering van de inschrijving. Heijmans verzorgt voor Rijkswaterstaat al 6 jaar beheer en onderhoud van de Rijkswegen in de provincie Zeeland: de expertise die hiermee is opgebouwd is ingezet bij het ontwikkelen van het plan van aanpak. De opdracht maakt deel uit van een raamcontract voor in totaal 8 renovatieprojecten voor stalen bruggen. Heijmans is één van de drie partijen die voor dit raamcontract zijn geselecteerd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top