vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Heijmans voert onderhoud uit voor Koninklijke Kentalis
Heijmans voert onderhoud uit voor Koninklijke Kentalis

Heijmans voert onderhoud uit voor Koninklijke Kentalis

  • Nederland
  • Heijmans gaat in opdracht van Koninklijke Kentalis het elektrotechnische en werktuigbouwkundige onderhoud verzorgen aan 130 panden van de zorgaanbieder. De looptijd van de raamovereenkomst bedraagt vier jaar, met de mogelijkheid op twee keer twee jaar verlenging. Zowel het preventief onderhoud, de tweedelijns storingsopvolging als kleine vervangingen worden door Heijmans uitgevoerd. De werkzaamheden starten deze maand.
  • Heijmans
  • http://www.heijmans.nl
  • lwijnhoven@heijmans.nl
  • http://www.heijmans.nl/nl/nieuws/heijmans-voert-onderhoud-uit-voor-koninklijke-kentalis/

Het contract is aan Heijmans gegund op basis van een Economisch Meest Voordelige Inschrijving (EMVI)-score, waarbij onder andere het plan van aanpak en de implementatieplanning sterk mee hebben gewogen. De onderhoudswerkzaamheden worden veelal buiten les- en kantooruren uitgevoerd zodat overlast voor de leerlingen en cliënten van Kentalis zo veel mogelijk beperkt blijft. Een implementatieplanning is gebruikt om de continuïteit van de dienstverlening te kunnen borgen en heldere procesafspraken te maken over de demarcatie tussen Heijmans en Kentalis.

Over Koninklijke Kentalis

Kentalis is al 225 jaar specialist op het gebied van diagnostiek, zorg en onderwijs voor kinderen, jongeren en volwassenen met beperkingen in horen of communiceren. Zij zijn doof, (ernstig) slechthorend of doofblind. Of zij hebben moeite met taal en spraak, mogelijk in combinatie met autisme. Sommigen hebben bijkomende beperkingen, motorische problemen of een andere thuistaal. Wij willen dat zij zo goed mogelijk kunnen meedoen aan onze samenleving. Kentalis heeft 6.200 leerlingen, waarvan 3.000 begeleiding krijgen in het regulier onderwijs, 7.000 zorgcliënten, 15.000 audiologiepatiënten en 4.600 medewerkers.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top