maandag, mei 27, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Heijmans/Oevermann bouwt winkelcentrum in het Duitse Dorsten
Heijmans/Oevermann bouwt winkelcentrum in het Duitse Dorsten

Heijmans/Oevermann bouwt winkelcentrum in het Duitse Dorsten

  • Europa
  • Oevermann, onderdeel van het Heijmans concern en actief in Duitsland, heeft de opdracht verworven voor de realisatie van een winkelcentrum met parkeergarage in Dorsten. De contractwaarde van de opdracht bedraagt circa € 35 miljoen.
  • Heijmans
  • http://www.heijmans.nl
  • lwijnhoven@heijmans.nl
  • http://www.heijmans.nl/Heijmans_Oevermann_bouwt_winkelcentrum_in_Dorsten_Duitsland

In het nieuwe winkelcentrum, met een oppervlakte van 43.500 m² bruto vloeroppervlak en een parkeergarage met een capaciteit van 420 parkeerplaatsen, zullen winkels van Kaufland, C&A en Drogisterij Müller zich vestigen. Het winkelcentrum is daarmee een shopping mall met een regionale functie.

De opdracht voor Oevermann betreft de realisatie van het winkelcentrum, bestaande uit de ruwbouw en de afbouw inclusief rolpaden en de passages. De totale bouwtijd bedraagt ongeveer 19 maanden en het winkelcentrum wordt naar verwachting eind 2015 opgeleverd.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top