dinsdag, april 13, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / HEINEKEN introduceert Apple Bandit cider
HEINEKEN introduceert Apple Bandit cider

HEINEKEN introduceert Apple Bandit cider

  • Nederland
  • HEINEKEN introduceert Apple Bandit, een nieuwe verfrissende cider voor zowel mannen als vrouwen. Naast Apple Bandit en het al bestaande Jillz in de retail en horeca, breidt HEINEKEN het aanbod aan ciders verder uit met een reeks speciale ciders in het horeca-kanaal: Bulmers, Blind Pig, Old Mout en Stassen. Hiermee biedt HEINEKEN de Nederlandse consument die geen bier drinkt, of graag varieert, een breed portfolio aan ciders. Cider is wereldwijd een snel groeiende categorie die de consument een interessante variatie tussen bier en wijn biedt.
  • HEINEKEN
  • info@heinekennederland.nl

HEINEKEN is ‘s werelds grootste producent van cider, een alcoholhoudende drank op basis van een mix van verschillende soorten appels. Met meer dan 125 jaar ervaring en na grote successen in het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en in de Centraal- en Oost-Europese markten, breidt nu ook HEINEKEN Nederland haar ciderportfolio verder uit.

Pascal Gilet, Algemeen Directeur HEINEKEN Nederland: “De populariteit van cider groeit sterk, niet alleen internationaal, maar ook in Nederland. We geloven daarom dat nú het moment is om flink in te zetten op de cidercategorie in ons land. Wij zien grote potentie in deze innovatieve en boeiende categorie. Een grote groep consumenten is steeds meer op zoek naar variatie voor verschillende momenten; van pils en speciaalbieren tot licht alcoholische dranken en alcoholvrij. Met cider bieden we – ook de groep waarvan bier niet de eerste keuze is – een natuurlijk, verfrissend en licht alcoholisch drankje. Ideaal om een borrel mee te starten.”

Bram Westenbrink, Directeur Marketing HEINEKEN Nederland: “We willen dat Apple Bandit het hart van de cidercategorie wordt zoals Heineken dat is voor pils en Amstel voor Radler. Apple Bandit omschrijft het best waar de cidercategorie voor staat: interessant voor mannen en vrouwen, verfrissend met een gebalanceerde smaak, toegankelijk en betaalbaar. Het feit dat één op de drie Nederlanders geen bier drinkt, betekent een enorm potentieel voor de cidercategorie. Om de rijkheid van de cider te laten zien, bouwen we ons ciderportfolio verder uit met de merken Stassen, Blind Pig, Bulmers en Old Mout.”

Over Apple Bandit
Apple Bandit is een verfrissende cider met de juiste, toegankelijke balans tussen zoet en zuur en wordt geserveerd met veel ijs. Het product is in 30cl fles verkrijgbaar in twee varianten, Crisp Apple en Juicy Pear, en bevat 4,5% alcohol.

Apple Bandit is vanaf juni in de supermarkt verkrijgbaar in een 6-pack voor een consumenten adviesprijs van Euro4,99 (retail). Vanaf deze zomer zal Apple Bandit ook in de horeca beschikbaar zijn in 30cl fles. Daarnaast zullen de cidermerken Bulmers, Blind Pig, Old Mout en Stassen de komende maanden selectief geïntroduceerd worden in diverse horecagelegenheden. Stassen is daarnaast vanaf september verkrijgbaar bij Gall & Gall.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top