donderdag, augustus 6, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Helden van 2014: Arjen Robben en Louis van Gaal
Helden van 2014: Arjen Robben en Louis van Gaal

Helden van 2014: Arjen Robben en Louis van Gaal

  • Nederland
  • Inmiddels alweer een half jaar later is de waardering gekomen zoals Oranje die verdient. Louis van Gaal en Arjen Robben speelden hierbij de sleutelrol. Voetbalshirtskoning.nl eert Robben met een speciaal spelersshirt.
  • Voetbalshirtskoning.nl
  • www.voetbalshirtskoning.nl
  • info@voetbalshirtskoning.nl

Voor het eerst sinds 1987 weer een voetballer

robben-sneijder-van-persie

De ongelofelijke WK prestatie van Oranje heeft een aangenaam vervolg gekregen. Met Arjen Robben als sportman van het jaar, het Nederlands Elftal als sportelftal van het jaar, en Louis van Gaal als sportcoach van het jaar is de waardering officieel bezegeld. En of dat verdiend is. Arjen Robben is de eerste voetballer sinds Ruud Gullit in 1987 die verkozen is tot Sportman van het Jaar. De 30-jarige aanvaller had op het WK in Brazilië een groot aandeel in het binnenslepen van de derde plek. Maar ook Louis van Gaal en de gehele ploeg verdienen een pluim. De hand van ex-bondscoach Louis van Gaal leek was duidelijk zichtbaar en met een andere coach was deze prestatie waarschijnlijk nooit neergezet.

Ongrijpbaar en voortdurende dreiging

Op het WK in Brazilië bewees Arjen Robben zich elke wedstrijd weer en was hierbij van onschatbare waarde. Fantastisch, dreigend, ongrijpbaar. Bij elk balcontact ontstond gevaar en de beste speler van het Nederlands Elftal van de laatste jaren zorgde voortdurend voor radeloosheid bij zijn directe tegenstanders. Met spectaculaire soloacties, voorbereidend werk en weergaloze doelpunten zorgde de sierlijke buitenspeler voor een verpletterende indruk op het grootste voetbalevenement ter wereld. Veel voetbalkenners waren het over eens: niet Messi, maar Robben had verkozen moeten worden als beste speler van het toernooi. Bij voetbalshirtskoning.nl delen die mening ook en zijn dan ook trots op Arjen Robben. Reden genoeg om het shirt Robben te presenteren.

Wil jij ook een voetbalshirt van de allerbeste?

nederlands-elftal-shirt-robben

Robben staat gelijk aan prestaties van wereldformaat en we vinden dan ook dat hij terecht een eigen voetbalshirt verdient. Bij voetbalshirtskoning.nl hebben we naast een ruime collectie clubshirts, voetbalaccessoires, voetbal trainingspakken, en voetbalbroekjes, ook coole speler shirts. Het shirt Robben is dan ook gelijk één van onze populairste spelersshirts. De werkelijk ongrijpbare dribbelaar mag absoluut niet ontbreken in onze collectie spelersshirts. Andere grootheden die net als Robben een eigen spelersshirt verdienen zijn spelers zoals Messi, Zlatan en Ronaldo. Het replica shirt Robben is van bijzondere hoge kwaliteit en daarnaast ook nog eens erg goedkoop. Zorg daarom ook voor een shirt Robben, een speciaal fanshirt ter ere van de belangrijkste Oranje speler van de afgelopen 20 jaar.

» Ben jij ook benieuwd geraakt naar het shirt Robben? Neem een kijkje bij onze foto’s en selecteer jouw maat. Heb je vragen over het shirt Robben? Voetbalshirtskoning.nl beantwoord met plezier al je voetbalvragen.

Over Voetbalshirtskoning.nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top