woensdag, november 21, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / HELP, ik ben mijn verlofuren kwijt. Voorkom irritatie op de werkvloer over verlofuren
HELP, ik ben mijn verlofuren kwijt. Voorkom irritatie op de werkvloer over verlofuren

HELP, ik ben mijn verlofuren kwijt. Voorkom irritatie op de werkvloer over verlofuren

  • Nederland
  • Steeds meer werknemers hebben geen goed inzicht in het aantal verlofuren dat ze per jaar krijgen en het aantal verlofuren dat ze hebben verbruikt. Om nog maar te zwijgen over de houdbaarheidsdatum* van de verlofuren die ze hebben gekregen.
  • EPOS Enschede BV
  • www.verlofdagen.nl
  • info@verlofdagen.nl
  • Steeds meer werknemers hebben geen goed inzicht in het aantal verlofuren dat ze per jaar krijgen en het aantal verlofuren dat ze hebben verbruikt. Om nog maar te zwijgen over de houdbaarheidsdatum* van de verlofuren die ze hebben gekregen. Door het overschrijden van deze houdbaarheidsdatum kunnen werknemers een groot aantal van de opgebouwde en verdiende verlofuren kwijtraken. Het kwijtraken van verlofuren kan weer leiden tot irritatie op de werkvloer en in het uiterste geval leiden tot een conflict situatie tussen werkgever en werknemer.

Verlofdagen.nl is een webapplicatie waarmee dit allemaal is te voorkomen. Verlofdagen.nl heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het registreren, beheren, het overzichtelijk tonen van de verkregen,  verbruikte en beschikbare verlofuren voor zowel werkgever als werknemer. Tevens bevat Verlofdagen.nl een duidelijke signalering, voor zowel de werkgever als werknemer, dat het aantal verlofuren toont dat komt te vervallen.

Doordat Verlofdagen.nl ook beschikbaar is voor de mobiele telefoon en tablets hebben zowel de werkgever als de werknemers altijd de verlofregistratie bij/in de hand.

In de 10 jaar dat Verlofdagen.nl actief is:

  • zijn er meer dan 450 bedrijven die gebruik maken van Verlofdagen.nl
  • zijn er meer dan 20000 werknemers die verlof aanvragen via Verlofdagen.nl
  • zijn er meer dan 725000 verlofverzoeken ingediend.

Wist u trouwens dat de maand december de populairste maand is (16 procent van alle verzoeken) voor het aanvragen van verlof binnen Verlofdagen.nl. Nog een goede reden om voor het einde van het jaar gebruik te maken van Verlofdagen.nl

*Sinds 1 januari 2012 hebben verlofuren een houdbaarheidsdatum, een datum die aangeeft voor welke datum de gekregen verlofuren moeten worden verbruikt.

Over info@verlofdagen.nl

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top