vrijdag, april 16, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Business & Ondernemerschap / HEMA brengt internationale winkelformule naar Nederland
HEMA brengt internationale winkelformule naar Nederland

HEMA brengt internationale winkelformule naar Nederland

  • Nederland
  • HEMA opent vandaag vier zogenoemde pilotstores om haar internationale winkelconcept in Nederland te testen. Het internationale winkelconcept dat HEMA ontwikkelde voor steden als Barcelona, Parijs en Londen is bij klanten zo populair dat het winkelbedrijf dit concept op termijn ook in Nederland wil introduceren.
  • HEMA
  • arnold.drijver@hema.nl

Anders dan in Nederland zijn de winkels in het buitenland ingedeeld in werelden. Zo staan dames- en herenmode, alle producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer bij elkaar. Al jaren krijgt HEMA veel positieve reacties van zowel haar buitenlandse als Nederlandse klanten die tijdens hun vakantie in Frankrijk, Spanje of het Verenigd Koninkrijk een HEMA hebben bezocht. Het is vooral de overzichtelijkheid en de frisse uitstraling van de winkels die bij klanten in het oog springt. De indeling in werelden maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn. De winkels van HEMA in Bussum, Uithoorn, Vleuten en Zwijndrecht zijn volgens het internationale concept ingericht en op 13 oktober volgt de winkel in Enkhuizen. De komende maanden worden gebruikt om het internationale winkelconcept te testen onder Nederlandse klanten. Na de testperiode beslist HEMA over de definitieve invulling van het winkelconcept dat in de loop van 2017 wordt uitgerold in Nederland, België en Luxemburg. Het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de strategie van HEMA dat naast verdere expansie en e-commerce ziet op het revitaliseren van de winkeloperatie in de Benelux.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top