zondag, september 20, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / HEMA start modecampagne met stunt
HEMA start modecampagne met stunt

HEMA start modecampagne met stunt

  • Nederland
  • Vanmiddag vond er in het centrum van Amsterdam een modestunt van HEMA plaats als start van de nieuwe voorjaarsmode campagne.
  • HEMA
  • http://www.hema.nl
  • info@hema.nl

Wat begon met een modeshow in het HEMA filiaal op de Nieuwendijk, ging over in een catwalk met rode loper naar de Kalvertoren. Vijftien modellen showden de nieuwste voorjaarsmode van HEMA. Door de winkelstraten en over de Dam werd de rode loper telkens voor hun voeten uitgerold en erna weer opgerold. De show was in beide HEMA filialen live te volgen via een satellietverbinding. De catwalk werd begeleid door muziek en trok op deze drukke shopdag veel bekijks.

Mode special
De mode special is onder andere verrijkt met een QR-code waarmee een interview met Bastiaen Vries, hoofd conceptontwikkeling en styling mode te bekijken is. Hij licht toe hoe HEMA de modetrends vertaalt naar de modecollecties. Hij vertelt over de belangrijkste kleuren en materialen van het komende seizoen.

TV commercial

De TV commercial bestaat uit een 25’’ commercial en een 10’’ tag on waarin de nieuwste voorjaarsmode van HEMA te zien is. Het is een commercial waarin verschillende combinatiemogelijkheden centraal staan.

Met de nieuwe voorjaarsmode slaat HEMA een nieuwe weg in qua modeniveau en wordt hiermee een serieuze aanbieder van trendy fashion. Deze nieuwe voorjaarsmode wordt, naast deze stunt in modeminnend Amsterdam, met een uitgebreide marketingcampagne geïntroduceerd. Het thema van de campagne is ‘combineren’. De campagne bestaat verder uit een TV commercial, een modespecial met inspirerende beelden en QR-code’s voor achtergrondinformatie over de collectie, een actie op Facebook en veel instore activiteiten in de HEMA filialen.

Over Chief Editor

Chief content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top