vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Hermitage Amsterdam presenteert jury tafeldekwedstrijd
Hermitage Amsterdam presenteert jury tafeldekwedstrijd

Hermitage Amsterdam presenteert jury tafeldekwedstrijd

  • Nederland
  • Voor de tafeldekwedstrijd Wie dekt de mooiste dinertafel van Nederland? heeft de Hermitage Amsterdam professionals op het gebied van design, styling, tentoonstellingen en dineren benaderd om zitting te nemen in de jury.
  • image001
  • Hermitage Amsterdam
  • http://www.hermitage.nl
  • pressoffice@hermitage.nl

De vijfkoppige jury zal bestaan uit: Iens Boswijk, oprichter van iens.nl; Ruud van der Neut, kunstjournalist en stylingexpert; Lies Willers, ontwerper van de tentoonstelling Dining with the Tsars; Govert Zweekhorst, Zilverbewaarder van Zijne Majesteit de Koning; Birgit Boelens, tentoonstellingsconservator van de Hermitage Amsterdam.

Deelnemers kunnen tot en met 16 januari 2015 foto’s van hun feestelijk gedekte dinertafel inzenden naar fotowedstrijd@hermitage.nl onder vermelding van hun naam, woonplaats en een beschrijving van het versierthema of de -stijl. Bekendmaking van de prijswinnaars volgt op uiterlijk 1 februari 2015. De jury beoordeelt de inzendingen op feestelijkheid, originaliteit en respect voor de etiquette. Meer informatie over de tafeldekwedstrijd en de wedstijdvoorwaarden op hermitage.nl.

In betoverende sferen

De Hermitage Amsterdam wordt in december nog extra in betoverende sferen gebracht. Bezoekers kunnen zich helemaal laten inspireren door de uitbundig gedekte tafels, de prachtig gedecoreerde serviezen, de tsarenmenu’s en de etiquetteregels. Ter voorbereiding zijn er workshops schilderen en stylen. Bezoekers kunnen ook de feestwinkels bezoeken en genieten van concerten, lezingen en van koek en zopie deluxe in de binnentuin. Voor de kinderen zijn er een speurtocht, kinderateliers, een audiotour en een heus labyrint.

Hermitage Amsterdam

Afdeling Communicatie, Educatie & Marketing
Martijn van Schieveen en Kim van Niftrik
T +31 (0)20 530 87 55
pressoffice@hermitage.nl
www.hermitage.nl

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top