donderdag, april 9, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Hermitage Amsterdam start wedstrijd Wie dekt de mooiste dinertafel van Nederland?
Hermitage Amsterdam start wedstrijd Wie dekt de mooiste dinertafel van Nederland?

Hermitage Amsterdam start wedstrijd Wie dekt de mooiste dinertafel van Nederland?

  • Nederland
  • Op 1 december start de Hermitage Amsterdam een grote tafeldekwedstrijd. Aanleiding is de tentoonstelling Dining with the Tsars, breekbare schoonheid uit de Hermitage. De tsaren blonken uit in feestelijk dekken van de dinertafel. De gasten moesten onthaald worden op een wervelend spektakel van servies, bestek, glaswerk, versieringen, kandelaars, tafelfiguren, vazen en allerlei speciaal ontworpen objecten, passend bij het vooraf uitgekozen dinerthema.
  • image001
  • Hermitage Amsterdam
  • http://www.hermitage.nl
  • pressoffice@hermitage.nl

Tegenwoordig bereiden velen tegen het einde van het jaar een grand diner voor familie, vrienden of andere gasten. Of het nu gaat om een tafel voor Thanksgiving, Kerstmis, Oudejaarsavond, een verjaardag, een intiem diner à deux: alles kan meedingen naar de prachtige prijzen:

  • een compleet 32-delig Wedgwoodservies, aangeboden door Blokker;
  • een exclusieve overnachting in hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam met culinair tsarendiner in Restaurant Bridges;
  • of een jaar lang iedere maand een fles Taittinger champagne.

Deelnemers kunnen tot en met 16 januari 2015 foto’s van hun feestelijk gedekte dinertafel inzenden naar fotowedstrijd@hermitage.nl onder vermelding van hun naam en met een beschrijving van het versierthema of de versierstijl. Een jury van design-, styling- en dinerprofessionals beoordeelt de inzendingen op feestelijkheid, originaliteit en respect voor de etiquette. Bekendmaking van de prijswinnaars volgt uiterlijk 1 februari 2015. Alle wedstrijdvoorwaarden zijn vanaf 1 december te vinden op hermitage.nl.

In betoverende sferen

De Hermitage Amsterdam wordt in december nog extra in betoverende sferen gebracht. Bezoekers kunnen zich helemaal laten inspireren door de uitbundig gedekte tafels, de prachtig gedecoreerde serviezen, de tsarenmenu’s en de etiquetteregels. Ter voorbereiding zijn er workshops schilderen en stylen. Bezoekers kunnen ook genieten van concerten, de feestwinkels en koek en zopie in de binnentuin.

Concerten

Zaterdag 13, 20 en 27 december: Winteravonden aan de Amstel
Zondag 21 december, 14 uur: Kerstconcert
Zondag 28 december, 14 uur: Caravaggio Kwartet

Workshops schilderen en stylen

14, 18 en 30 december, 14 uur

Koek en zopie deluxe in de binnentuin

Iedere woensdag, zaterdag en zondag van 12 tot 16 uur (niet bij slecht weer). Warme chocolademelk, kruidige glühwein en snert met worst van Brandt & Levie.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top