donderdag, januari 24, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Energie & Milieu / Herstel remmingwerk brug Schuilenburg
Herstel remmingwerk brug Schuilenburg

Herstel remmingwerk brug Schuilenburg

  • Nederland
  • De herstelwerkzaamheden voor brug Schuilenburg over het Prinses Margrietkanaal bij Jistrum vinden plaats op maandag 2 mei en dinsdag 3 mei. In eerdere berichtgeving stonden deze gepland op donderdag 28 april en vrijdag 29 april.
  • Rijkswaterstaat
  • www.rijkswaterstaat.nl
  • info@rijkswaterstaat.nl
  • http://www.rijkswaterstaat.nl/over-ons/nieuws/nieuwsarchief/p2016/04/herstel-remmingwerk-brug-schuilenburg.aspx

De maatregelen bestaan uit het plaatsen van drie stalen palen achter het remmingwerk dat zwaar beschadigd is door een aanvaring. Hierna kan de brug weer volledig open worden gesteld. Begin van de zomer worden er nieuwe stalen remmingwerken geplaatst. Sinds de aanvaring op 9 april jl. is de noordelijke doorvaartopening van de brug (Groningen richting Lemmer) voor het scheepvaartverkeer gestremd.

De werkzaamheden vinden in deze doorvaartopening plaats. De zuidelijke doorvaartopening van de brug (Lemmer richting Groningen) is open voor alle scheepvaartverkeer, waardoor de scheepvaart geen extra hinder ondervindt van de werkzaamheden. De Hoofdvaarweg Lemmer Delfzijl is een van de belangrijkste handelsroutes van Nederland voor de scheepvaart. Om mensen en goederen vlot en veilig hun bestemming te laten bereiken, werkt Rijkswaterstaat dagelijks aan weg en water.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top