woensdag, november 14, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / HERTOGPOST 2015
HERTOGPOST 2015

HERTOGPOST 2015

  • Nederland
  • 's-Hertogenbosch. Nationale postzegelbeurs & tentoonstelling. Alles ter gelegenheid van het 85 jaar 's-Hertogenbossche Filatelistenvereniging. Teven viering 30e Dag van de Jeugdfilatelie.
  • Banner adv HP 2015
  • Stichting HERTOGPOST
  • www.hertogpost-event.nl
  • info@hertogpost-event.nl

HERTOGPOST 2015, een bijzonder postzegelevenement.Vaandel HP 2015

HERTOGPOST 2015 wordt gehouden op 20 & 21 maart 2015, in de Maaspoort Sports & Events te ’s-Hertogenbosch.

Dit nationale postzegelevenement is voor het hele gezin. Een verscheidenheid aan activiteiten dienen er voor zorgen dat het voor elke bezoeker een feest wordt. Jeugd Filatelie Nederland (JFN) viert haar 30e Dag van de jeugdfilatie in Nederland.

Jubileum ’s-Hertogenbossche filatelistenvereniging, 85 jaar!

In 2015 bestaat de ’s-Hertogenbossche filatelistenvereniging 85 jaar. Dit wordt gevierd met HERTOGPOST 2015. De organisatie is in handen van Stichting Hertogpost met medewerking van Stichting GSE, waarin POST.NL, de NVPH en KNBF vertegenwoordigd zijn.

Naast de bovengenoemde organisaties worden ook andere (gespecialiseerde postzegel-) verenigingen, stichtingen en clubs uitgenodigd. Zij geven een extra glans aan dit Nationale postzegelevenement welke gevierd wordt met een grote handelarenshow en een postzegeltentoonstelling.

Het dient een feest te zijn voor alle bezoekers aan dit evenement.

Diverse uitgiften van persoonlijke postzegels- en speciale beursvelletjes staan op het programma met medewerking van POST.NL. Alles ter gelegenheid van het 85 jarig bestaan van de Bossche postzegelvereniging.

Over Postpiet

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top