woensdag, juni 26, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Rubrieken / Economie & Financiën / ‘Het aandeel van’ zet uitblinkers in het zonnetje
‘Het aandeel van’ zet uitblinkers in het zonnetje

‘Het aandeel van’ zet uitblinkers in het zonnetje

  • Nederland
  • Rabobank sponsort de basis van de sport
  • Rabobank
  • info@rabobank.nl

De Rabobank richt zich in haar sponsorstrategie vanaf 2016 nog meer op de versterking van het lokale verenigingsleven. Omdat sport bijdraagt aan persoonlijke groei en aan een sterkere maatschappelijke betrokkenheid. De bank biedt ondersteuning in de vorm van geld, maar ook door het leveren van kennis en ondersteuning, door het inzetten van onze mensen of door het openstellen van haar netwerken.

In haar nieuwe campagne ‘Het aandeel van’ zet de Rabobank – in de aanloop naar de Olympische Spelen van 2016 – vrijwilligers in het zonnetje die de drijvende kracht zijn achter de Nederlandse sportverenigingen. Deze ‘uitblinkers’ maken vaak het verschil voor sporters: van de amateur tot de Olympische sporter. In de campagne roept de bank alle Nederlanders op om hun persoonlijke uitblinker te bedanken met een eerbetoon op de website
Het aandeel van. Wie is (of was) binnen hun vereniging een uitblinker die een bijzonder aandeel heeft gehad in de vereniging en impact op hun leven, en waarom?

Hockeyster Ellen Hoog bedankt uitblinker ‘Kip’

Ook topsporters als hockeysters Ellen Hoog, wielrenster Marianne Vos, judoka Edith Bosch en roeier Sjoerd Hamburger vertellen wie hun persoonlijke uitblinker is. Ellen Hoog over haar uitblinker: ‘Floortje Joosten, op de club beter bekend als ‘Kip’, is heel belangrijk geweest in mijn hockeycarrière. Mijn eerste jaar in de hoofdklasse was best zwaar en door haar durfde ik door te zetten. Zoals ze altijd voor me klaarstond en af en toe de spanning doorbrak, is onbetaalbaar.’ Om haar te bedanken heeft Ellen, in samenwerking met Rabobank en rapper Sef, een verrassende video voor Kip gemaakt.

Over Content Editor N

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top