maandag, november 30, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het AFAS Circustheater verwelkomt de Big Improvement Day
Het AFAS Circustheater verwelkomt de Big Improvement Day

Het AFAS Circustheater verwelkomt de Big Improvement Day

  • Nederland
  • Den Haag, 10 december 2014. Het AFAS Circustheater in Den Haag is op 20 januari 2015 de locatie voor de achtste editie van de Big Improvement Day.
  • BID
  • MCPR
  • www.mcpr.nl
  • info@mcpr.nl

De Big Improvement Day is hét evenement waarbij huidige en toekomstige beslissers van de Nederlandse overheid, het bedrijfsleven en de wetenschap samenkomen met een doel: het stimuleren van ‘B.V. Nederland’ op het gebied van duurzaamheid, ondernemerschap, educatie en leiderschap. Het overkoepelende thema is dit jaar vertrouwen en samenwerken.

De verbintenis tussen overheid, bedrijfsleven, onderwijs en publiek wordt tijdens de achtste editie sterker dan ooit. Den Haag is dé stad waar de samenwerking tussen overheid en bedrijfsleven op allerlei manieren vorm krijgt. De ambitie van de gemeente is om verder te groeien als internationale congresstad. ‘Een evenement als BID sluit hierbij aan’, stelt wethouder Klein. Het AFAS Circustheater host de BID voor de eerste keer. “Wij zijn trots om de BID te mogen hosten. Naast het presenteren van Billy Elliot, rollen wij graag de rode loper uit voor congressen en events” aldus Kassandra Dommisse, Directeur AFAS Circustheater. Ook cateraar Maison van den Boer en techniekleverancier NFGD omarmen de BID en hebben zich verbonden als partner.

Winkelman Van Hessen, organisator van de BID, ‘Wij zijn verheugd over de nieuwe samenwerkingen en kijken ernaar uit om met alle onze partners een groot succes van de achtste editie te maken. Iedere bezoeker gaat naar huis met minimaal 1 idee, 1 contact en 1 actie.’ aldus directeur Ralph van Hessen.

De deelnemers zijn beslissers en high potentials van innovatieve Nederlandse bedrijven en instellingen zoals Caesar Groep, BCD, AFAS, ING, Kadaster, CBS, CIZ, Gemeente Almere, De Baak, ItaQ, de NVWA, hoge ambtenaren van zes ministeries en vertegenwoordigers uit de wetenschap, zoals de voorzitter van het college van bestuur van de TU Delft.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top