vrijdag, oktober 23, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Het Amsterdam Dance Event (ADE)
Het Amsterdam Dance Event (ADE)

Het Amsterdam Dance Event (ADE)

  • Nederland
  • Bent u wel in voor een feestje op z’n tijd? Dan heeft u vást al gehoord van het Amsterdam Dance Event (ADE). Dit jaarlijkse festival start morgen en belooft wederom een groot spektakel te worden. In een kleine week (5 dagen) komen er 2.200 internationale artiesten naar Amsterdam en worden er meer dan 450 feesten georganiseerd. Waar bent u te vinden?
  • Party_300x200
  • NAUPAR
  • www.boothuren.amsterdam/actueel/amsterdam-dance-event
  • webteam@naupar.com

Het ontstaan van ADE
Het Amsterdam Dance Event is 20 jaar geleden ontstaan vanuit Stichting Buma Cultuur; een stichting die zich inzet voor muziek uit Nederland. Het doel was het creëren van een internationaal platform voor de dance-scene. Het was de bedoeling dat de Nederlandse dance aan de hand van het ADE wereldwijd gepromoot zou worden. En dat is gelukt! Het Amsterdam Dance Event staat inmiddels wereldwijd bekend als het grootste clubfestival voor de elektronische muziek!

ADE 2016
Van de meest bekende artiesten tot opkomend talent; er is van alles te zien tijdens ADE 2016. Maar niet alleen de feesten staan tijdens dit immens populaire festival centraal; er wordt ook veel aandacht gegeven aan kunst, films, workshops en lezingen. Kortom: een festival voor jong én oud! Voor het volledige programma verwijzen we u door naar de website van ADE zelf.

Kaartje kopen
Een ticket voort het Amsterdam Dance Event koopt u gemakkelijk via de site. Tip: schaf ook de ADE Card aan. Volgens de organisatie haalt u hiermee het meeste uit uw ‘ADE-ervaring’. Zo krijgt u op vertoon van deze kaart onder andere gratis toegang tot diverse ADE MusicTalks en kunt u ook profiteren van fijne kortingen en speciale aanbiedingen.

Nog een gaatje over in uw agenda en wel zin in een feestje, lezing of workshop? Koop vandaag nog een kaartje, op = op!

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top