dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het belang van sportbelijning
Het belang van sportbelijning

Het belang van sportbelijning

  • Nederland
  • Sportbelijning is benodigd ter veiligheid van de betreffende sport en daarmee uiterst belangrijk.
  • Van den Berg Markeringen
  • http://vandenbergmarkeringen.nl
  • info@vandenbergmarkeringen.nl

Waar is sportbelijning voor nodig?

Sportbelijning is benodigd om de betreffende sportactiviteiten in goede banen te leiden en volgens de officiële regelgeving te kunnen uitoefenen. Sportbelijning wordt doorgaans bij sportvelden direct bij de oplevering voor definitieve duur aangelegd. De sportbelijning dient bij officiële uitoefening te voldoen aan de laatste maten en normen volgens de sport en de betreffende sportbond. In recreatieverband dient de sportbelijning ook zorgvuldig te worden nagemeten en met vergaande precisie te worden aangelegd.

Verschillende sporten, verschillende oplossingen

Bij verschillende sporten horen verschillende maten, verschillende ondergronden, verschillende te gebruiken materialen en verschillende regels. Denk hierbij aan factoren zoals afwijkende maten voor de binnenlijn en buitenlijn, en de breedte uitloop. Elke sport heeft ook specifieke eisen en normen en vaak wensen de officiële sportbonden ook graag sportvelden met een correcte maatvoering.

Multifunctionele sport velden

Als tegenhanger van specifieke sportvelden neemt de laatste jaren ook de vraag naar multifunctionele sportvelden gestaag toe. De markt is op zoek naar een gezonde benutting van ruimte en budget. Met deze invulling wordt vaak efficiënter omgegaan met het te besteden budget en wordt er tegelijkertijd meer sportvariatie aangeboden. Een voorbeeld is dan ook een sportveld dat ook gebruikt kan worden door sportverenigingen, scholen, kinderdagverblijven en lokale bewoners.

Zowel indoor als outdoor

Van den Berg Markeringen is expert in de belijning en herbelijning van sportvelden en andere recreatiegelegenheden, zowel indoor als outdoor. De diversiteit hierin is enorm, zoals sportvloeren en sporthallen, atletiekpistes en sportvelden voor sporten zoals voetbal, korfbal, basketbal, badminton, volleybal en handbal. Verder is Van den Berg Markering ook specialist in speelterreinen en speelplaatsen. Verder kunt u ook een beroep op ons doen voor specifieke veiligheidsbelijningen.

» U wilt meer weten over de verschillende soorten markeringen? Wilt u kunnen rekenen op een specialist met vergaande kennis? Van den Berg Markeringen zorgt graag voor een professionele opinie en denkt graag met u mee over de invulling van uw project.

Over Floris

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top