woensdag, augustus 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het CelHerstelConcept helpt gezond te kiezen
Het CelHerstelConcept helpt gezond te kiezen

Het CelHerstelConcept helpt gezond te kiezen

  • Nederland
  • ‘Het CelHerstelConcept’ is een gebruiksaanwijzing voor gezondheid, waarin de samenhang tussen klachten en ziektes wordt uitgelegd, hoe wij onze gezondheid moeten onderhouden, wat we kunnen doen bij klachten en wanneer het inroepen van vakkundig advies van belang is.
  • boek nieuw voor2
  • het CelHerstelConcept
  • www.celherstelconcept.nl
  • r.heidstra@celherstelconcept.nl

Meer dan dertig jaar ben ik werkzaam in de gezondheidszorg. Ik zie dat veel mensen ziek worden door gebrek aan inzicht in hun gezondheid en ziekmakende factoren. In plaats van te werken aan gezondheid worden ze vaak misleid door slogans over bijzondere producten en behandelingen. Een aantal jaren geleden besloot ik een boek te schrijven dat duidelijk maakt waardoor men ziek wordt en hoe men weer kan herstellen. Het boek noemde ik Het CelHerstelConcept. Het voorziet in een behoefte want ook de tweede druk was snel uitverkocht. Nu is de derde uitgebreide editie verschenen. Het boek telt 464 pagina’s en is een gebruiksaanwijzing voor gezondheid.

Ik hoop dat het veel mensen kan helpen gezond te worden en te blijven.

Rinno Heidstra

Het CelHerstelConcept helpt gezond kiezen

Bij de aanschaf van een auto krijg je een gebruiksaanwijzing waarin werking, onderhoud en storingen worden beschreven. Er worden aanwijzingen gegeven voor het gebruik en als wij ons daaraan houden is de kans op een lang en probleemloos gebruik van de auto het grootst. Om onnodige pech en ongelukken te voorkomen is een regelmatig onderzoek van de auto bij de vakman, de garage, verplicht. De Algemene Periodieke Keuring, de APK, vinden we vanzelfsprekend.

Het ‘onderhoud’ van mensen moeten we zelf maar uitvinden en dat gaat niet goed, zoals blijkt uit de stijgende kosten voor gezondheidszorg en het groeiende aantal zieken. De ‘gezondheidszorg’ zou beter ‘ziekenzorg’ kunnen heten, want ze onderdrukt symptomen in plaats van de oorzaak op te lossen en mensen te genezen.

In plaats van beter te worden, worden we chronisch ziek en gebruiken steeds meer medicijnen.

‘Het CelHerstelConcept’ is een gebruiksaanwijzing voor gezondheid, waarin de samenhang tussen klachten en ziektes wordt uitgelegd, hoe wij onze gezondheid moeten onderhouden, wat we kunnen doen bij klachten en wanneer het inroepen van vakkundig advies van belang is.

Iedere dag maken we keuzes die onze gezondheid beïnvloeden, gezonde keuzes ondersteunen gezondheid, ongezonde doen dat niet. Om te kunnen kiezen is informatie nodig.

Het CelHerstelConcept helpt u geïnformeerde keuzes te maken.

ISBN 978-90-793150-6-2

Hardcover, 464 pagina’s

Website: www.celherstelconcept.nl

r.heidstra@celherstelconcept.nl

telefoon: 053 475 02 30

Over Rinno Heidstra

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top