woensdag, maart 20, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het centrale punt om informatie rond om het thema kanker te vinden, is nu……..online!!!
Het centrale punt om informatie rond om het thema kanker te vinden, is  nu……..online!!!

Het centrale punt om informatie rond om het thema kanker te vinden, is nu……..online!!!

  • Nederland
  • Er is een nieuwe website rondom het thema kanker online. Deze is opgezet door ervaringsdeskundige die per 1 mei 2014 al vijf jaar longkanker vrij is. Hierop kunt u alle antwoorden vinden die u heeft na de diagnose stelling kanker. Antwoorden op de vragen over financiële zaken, zorg en ondersteuning en hoe u kans maakt op een langere overlevings-tijd en algemene info over kanker.U heeft bij de diagnose kanker een grotere overlevingskans als u goed geïnformeerd bent!!
  • Infocentraalgezondheid
  • http://www.infocentraalkanker.eu
  • annastapert@hotmail.com
  • In maart 2009 kreeg ik te horen dat ik longkanker had,, meteen na de diagnose ben ik internet gaan uitpluizen naar informatie over longkanker. 28 april werd ik geopereerd, waarna ik tot nu toe kankervrij werd verklaard. Sindsdien lees ik alles wat ik vinden kan over kanker, Wat voor kanker dan ook. Zelf heb ik geleerd om naar de alternatieven te kijken. Het betekend dat ik bij de 10% mensen hoor die na de diagnosestelling longkanker de vijfjaarsoverleving heb gehaald. Ook heb ik helaas ook mijn moeder verloren nu precies 2 jaar geleden, na de traumatische diagnose Kanker, heb ik me een ongeluk gezocht naar informatie over kanker, op dat moment de kanker van mijn moeder en van mij zelf. Honderden vragen kwamen bij me op. Waar mijn arts me geen antwoord op kon geven. Maar wel verspreid op het internet lag, Toen wilde ik dat er een website was waar ik alle informatie kon vinden over het hele kanker gebeuren. Helaas is mijn moeder gestorven op 18 april 2012 aan keel kanker. Op dat moment was ik net 3 jaar kankervrij. ik realiseerde me dat er een website moest komen, met alle informatie rondom het thema kanker moest komen. zodat iedereen, binnen een korte tijd goed op de hoogte zouden zijn van wat er allemaal komen ging. Deze is nu klaar en ter nagedachtenis van mijn moeder hoop ik héél veel mensen te helpen aan informatie rondom het thema kanker. http://www.infocentraalkanker.eu/verschillende-alternatieve-behandelingen/# Wij hopen dat u dit persbericht wil plaatsen in het belang van alle mensen die te maken krijgen met kanker, zodat de weg naar informatie kort is, en ze andere dingen kunnen doen die voor hun belangrijker zijn. Ook vragen wij u om de link te plaatsen naar onze website, zodat ze deze ook direct kunnen vinden. Voor eventuele vragen kunt u terecht bij Anna Stapert op het mobiel telefoon nummer 06 81527302. Link http://www.infocentraalkanker

Het centrale punt om informatie rond om het thema kanker te vinden, is  nu……..online!!!

U heeft bij de diagnose kanker een grotere overlevingskans als u goed geïnformeerd bent!!

Wij van infocentraalgezondheid hebben twee jaar lang het internet afgespeurd om u te helpen naar alle informatie die u nodig heeft om dit te realiseren, en deze informatie samen gebracht op één website.

Onder de naam www.infocentraalkanker.eu

Zodat u iets anders kunt gaan doen dan het internet afspeuren naar informatie

Zodra de diagnose kanker gesteld is heeft de kankerpatiënt honderden vragen, waarop hij/zij een antwoordt zou willen hebben.

De vragen die op je af komen zijn immens, vragen zoals hoe stop ik met roken, welk zieken huis geeft de beste behandeling, wat is voor mij de beste behandeling, hoe lang kan ik de kanker remmen en waarmee, zijn er ook alternatieve behandelingen, en waar, en hoe betaal ik die, zijn er ook regelingen die mij financieel ondersteunen.

Hoe maak ik kans dat ik mijn haren niet verlies.

Wie helpt mij met de thuiszorg, en wat kost dat, waar vraag ik dat aan, waar heb ik recht op.

Hoe zit het met pijnbestrijding, kan ik aan klinische trials mee doen, bij wie en waar vraag ik dat aan.

Hoe zorg ik er voor dat de kanker niet meer terug komt, of dat de kanker gestabiliseerd wordt, Wat doe ik ter preventie van kanker..

Op al deze vragen kun je een antwoordt vinden op het internet maar helaas ligt deze informatie erg verspreid.

Het is natuurlijk duidelijk dat de kankerpatiënt niet erg veel tijd heeft om de juiste keuze te kunnen maken in verband met zijn gezondheid.

Dit is de reden dat er een website wordt gelanceerd Info centraal Kanker  met alle praktische vragen rondom het thema kanker.

Zodat alle informatie die nodig is vanaf het moment van de diagnosestelling, op één centraal punt te vinden is, en mensen niet het hele internet af  hoeven te zoeken naar informatie, die  maken kan dat, of dat de kwaliteit van leven beter wordt, of dat de kanker gestabiliseerd wordt, of dat ze na verloop van tijd genezen verklaard worden.

 

Over Mariea1500

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top