maandag, juli 13, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het (dans)leven begint bij 40
Het (dans)leven begint bij 40

Het (dans)leven begint bij 40

  • Nederland
  • Om in de behoefte te voorzien van dance-liefhebbers van generatie X, heeft Gen X productions in samenwerking met de Sugarfactory een concept ontwikkeld, dat de bezoekers op meerdere manieren wil inspireren.
  • X-to-the-maX-Flyer-final
  • Gen X Productions
  • www.xtothemax.nl
  • publicity@xtothemax.nl

 Xto the maX laat generatie X-ers dansen op de muziek van vandaag

Amsterdam, 28 juni 2014. Als alternatief voor alle 40+ feesten die er momenteel in Nederland plaatsvinden, presenteert Gen X productions een event concept dat speciaal gericht is op dance liefhebbers. Geen Abba, Earth Wind & Fire en andere klassiekers, maar Dance, Electro, Tech-house en Progressive. De avonden worden verder opgeluisterd door artistieke visuals, smaakvolle bites, wervelende acts en hairstylists.

Het leven begint bij 40

Vandaag de dag voelen mensen van boven de 40 zich allerminst oud. Velen zijn nog zeer actief op allerlei gebieden. Het is dan ook verbazingwekkend, hoe weinig aanbod er is voor deze groep op uitgaansgebied. Enkele ‘slimme’ organisatoren hebben deze behoefte geconstateerd en er vinden inmiddels op verschillende plaatsen speciale 40+ avonden plaats. Wonderlijk is dat deze avonden vooral een retrospectief bieden en refereren naar de muziek van vroeger. Dit terwijl er een grote groep generatie X-ers is die zich graag laten inspireren door de muziek van nu.

X to the maX

Om in de behoefte te voorzien van dance-liefhebbers van generatie X, heeft Gen X productions in samenwerking met de Sugarfactory een concept ontwikkeld, dat de bezoekers op meerdere manieren wil inspireren. Er worden bekende DJ’s geprogrammeerd met uiteenlopende dance stijlen, zoals DJ Dionysius en DJ Per en top VJ’s die de dansvloer omlijsten met artistieke visuals, zoals G-Young-VidsNbits. Verder wordt iedere avond gehost door lady X die gedurende het feest haar ware gedaante zal tonen. Bij de hairstylist Twisted Scissors kunnen bezoekers ter plekke hun kapsel net die bijzondere twist laten geven. En ook de inwendige mens wordt niet vergeten. Foodartist Alexander van Vegan Sundays schotelt zijn lekkerste veganistische bites voor.

Gen X productions

Gen X productions is een initiatief van Danny Andreas en Vera Bakker, beiden generatie X-ers met de nodige kilometers op de dansvloer en ruime ervaring als organisatoren van vele grote en kleine evenementen. Met X to the maX willen zij de hoofdstad en haar generatie X-bewoners een nieuwe impuls geven.

Tijd: 23:30 – 5:00  Locatie: Sugarfactory, Lijnbaansgracht 238, 1017 PH Amsterdam
Meer informatie over dit event (en komende events) is te vinden op: http://sugarfactory.nl en de evenementenpagina https://www.facebook.com/events/1499488583614230/?ref_dashboard_filter=upcoming

Over xtothemax

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top