donderdag, november 15, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het Faller Car System gaat het water op en meer Noviteiten
Het Faller Car System gaat het water op en meer Noviteiten

Het Faller Car System gaat het water op en meer Noviteiten

  • Nederland
  • De nieuwste modellen van Faller voor 2014 Faller heeft weer fantastische modellen toegevoegd aan haar collectie. De Noviteiten van Faller voor 2014 zijn dan ook zeker de moeite waard om te bekijken.
  • 130800
  • Fallerstore.nl
  • www.fallerstore.nl
  • info@fallerstore.nl
  • De nieuwste modellen van Faller voor 2014 Faller heeft weer fantastische modellen toegevoegd aan haar collectie. De Noviteiten van Faller voor 2014 zijn dan ook zeker de moeite waard om te bekijken.

Het faller Car System gaat het water op

Faller Woonboot 161460 Leverbaar vanaf 10/14

Een van de nieuwe modellen van Faller is de drijvende woonboot welke werkelijk kan varen. De woonboot is gebaseerd op het Faller Car System en vaart op het water over de bekende rijdraad. Uiteraard kunt u de woonboot voorzien van allerhande details zodat deze een lust wordt om naar te kijken.

Het Faller Station Guardia nu al verkrijgbaarFaller Station Guarda 110126

Het faller station Guardia is een prachtig landelijk station. Dit station van Faller 110126 past fantastisch in een landelijke omgeving of in een klein dorp. Het station is voorzien van schitterende details en is zelfs gepatineerd zodat het station niet de karakteristieke plastic look heeft. Dit station van Faller is als een van de eerste Noviteiten nu al beschikbaar en direct te bestellen.

Faller modern straatmeubilair 180451Faller Straatmeubilair 180451 Leverbaar vanaf 06/14

Faller heeft ook qua details weer zeer veel nieuwe bouwpakketten toegevoegd aan zijn collectie. Dit bouwpakket met straatmeubilair is modern en past ideaal op eigenlijk elke modelspoorbaan. Het meubilair bestaat uit een mooi glazen bushokje, parkeerautomaat, sigarettenautomaat en meer. Dit bouwpakket met straatmeubilair is zeer gunstig geprijsd en vanaf juni te bestellen.

Zoals u ziet zijn er weer fantastische bouwpakketten toegevoegd aan de collectie van Faller. Wilt u meer zien of de Noviteiten alvast voorbestellen dan bent u bij Fallerstore.nl altijd welkom.

Klik hier voor meer Noviteiten

Over fallerstore

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top