donderdag, oktober 18, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het geheim van de mooiste werkdag
Het geheim van de mooiste werkdag

Het geheim van de mooiste werkdag

  • Nederland
  • Op 2 oktober 2014 presenteert Wytze de Vries zijn business-roman ‘Het geheim van de mooiste werkdag’ in bezinningscentrum De Nieuwe Poort in Amsterdam. Met deze roman wil hij werkend Nederland inspireren en begeleiden op de weg naar ‘elke dag de mooiste werkdag’.
  • Mooiste Werkdag
  • http://mooistewerkdag.nl
  • info@mooistewerkdag.nl

Wytze de Vries gebruikt zijn ervaringen als manager, adviseur, trainer en coach dagelijks in zijn huidige managementbaan bij het vervoersbedrijf HTM. Gaandeweg ontwikkelde hij hier zijn ideeën over ‘het geheim van de mooiste werkdag’. Het geheim van de mooiste werkdag is in de basis eenvoudig. Het creëren van de mooiste werkdag vraagt niet alleen focus op extern succes maar ook op innerlijk succes, onze gelukstoestand.

Business-roman

Vanuit deze ideeën en ervaringen is De Vries intuïtief een business roman gaan schrijven. De lezer wordt in dit boek met een fictief verhaal meegenomen in de belevenissen van manager Tom. Tom doet inzichten op gebied van groei en ontwikkeling op en weet deze toe te passen op de werkvloer. Met verrassende effecten. Een model over leiderschap, bewustwording en openheid vormt de basis voor het verhaal.

Boekpresentatie

Op 2 oktober presenteert De Vries zijn business roman in De Nieuwe Poort, het bezinningscentrum tussen de zakelijke kantoren van de Zuidas van Amsterdam. Deze locatie sluit precies aan bij de inhoud van de business-roman. In de presentatie zal Wytze de Vries niet alleen het boek presenteren, maar ook het onderliggende model toelichten en zijn visie op ‘de mooiste werkdag’ delen.

Mooiste Werkdag

Parallel aan zijn managementbaan heeft Wytze de Vries het bedrijf Mooiste Werkdag opgericht. Met het schrijven van boeken, het geven van seminars en het begeleiden van management wil hij mensen inspireren en begeleiden. Zie verder www.mooistewerkdag.nl.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top