zondag, november 17, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het hotel Chalet du Vallon
Het hotel Chalet du Vallon

Het hotel Chalet du Vallon

  • Europa
  • Het skisoord La Belle Plagne op 2050 m hoogte gelegen zit midden in het hart van het skigebied "Les 3 vallées" op korte afstand van het prachtig Parc de la Vanoise en ten midden van talloze activiteiten.
  • Les Montagnettes
  • http://www.montagnettes.nl
  • e.warmerd@gmail.com
  • Daag sneeuw en verwelkom bergweiden ! Vertrekken naar de bergen is een noodzaak voor allen die het nog niet hebben kunnen doen en elke keer weer hetzelfde plezier voor de vaste vakantiegangers. Het skisoord La Belle Plagne op 2050 m hoogte gelegen zit midden in het hart van het skigebied "Les 3 vallées" op korte afstand van het prachtig Parc de la Vanoise en ten midden van talloze activiteiten. Dichtbij het centrum en de winkels bent u in het hotel le Chalet du Vallon er verzekerd van, een zorgeloos verblijf door te brengen

Dichtbij het centrum en de winkels bent u in het hotel le Chalet du Vallon er verzekerd van, een zorgeloos verblijf door te brengen.

Om de beschermde en bevoorrechte natuur te kunnen ontdekken van la vallée de la Tarentaise biedt het station de vakantiegangers diverse mogelijkheden met de fiets of te voet.. of voor degenen die van sensatie houden boven de rotsen zweven en het landschap bewonderen vanuit een parapente. In de zomer ontdekt u in de bergen een nieuw landschap waarin de witte mantel van de sneeuw in de natuurparken en alpenlandschap vervangen wordt door eindeloze nuances van groen. Of u sportief bent of natuurliefhebber u zult ongetwijfeld genieten van alle wandelpaden die door de regio heen lopen. Als u meer van avontuur houdt kunt u een van de vele skiliften gebruiken om verre en wilde plekken te kunnen bereiken zoals de Via Ferrata. Wandelen, mountainbike, quad, parapente… talloze mogelijkheden om volledig van uw vakantie te genieten.

In een rustige wijk, vlakbij het centrum waar u toch in alle rust van de zonsondergang kunt genieten, biedt het hotel Chalet du Vallon aan zijn bezoekers het benodigd comfort voor een geslaagde vakantie. De appartementen kunnen tot 10 personen ontvangen en zijn van alle benodigde uitrusting voorzien, lakens, keukenapparatuur, draadloos internet met WiFi, open haard in een smaakvol ingerichte woonkamer met hout in voorraad. Het is ook op verzoek mogelijk te krijgen wat u nodig hebt voor de kinderen .

De residence beschikt ook over een bedekte parkeerplaats en een spa. Het is met de laatste de ideale manier om zich te ontspannen na een hele dag buiten op pad in de bergen. Het ontspanningscentrum is van zondag tot vrijdag open en sauna’s en bubbelbaden zijn altijd fijn om een mooie dag te beëindigen.

Als u nu boekt of als u een verblijf van twee weken of meer neemt kunt u aantrekkelijke kortingen krijgen. Vertrekken en genieten van de mooie dagen in het hotel Chalet du Vallois de zekerheid voor een geslaagde vakantie.

Over emmaw

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top