woensdag, mei 12, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het internationale race- en muziek festival
Het internationale race- en muziek festival

Het internationale race- en muziek festival

  • Nederland
  • Het internationale race- en muziek festival
  • Acceleration
  • www.acceleration-holland.nl
  • press@accelerationevents.com
  • ACCELERATION het internationale race- en muziek festival opent op zaterdag 4 oktober om 13.30 uur een pop-up store in het voormalige postkantoor in Assen (’t Forum 16). Deze locatie is uit naam van N.V. Interpolis O.G. kosteloos ter beschikking gesteld aan de winkeliersvereniging door WPM Retail. Tot aan het evenement op 17, 18 en 19 oktober kan het winkelend publiek de raceauto’s van dichtbij bewonderen. Ook worden er verschillende win-spelletjes georganiseerd. Bij de opening is KITT ook aanwezig en natuurlijk kan het winkelend publiek hiermee op de foto.

ACCELERATION het internationale race- en muziek festival opent op zaterdag 4 oktober om 13.30 uur een pop-up store in het voormalige postkantoor in Assen (’t Forum 16). Deze locatie is uit naam van N.V. Interpolis O.G. kosteloos ter beschikking gesteld aan de winkeliersvereniging door WPM Retail. Tot aan het evenement op 17, 18 en 19 oktober kan het winkelend publiek de raceauto’s van dichtbij bewonderen. Ook worden er verschillende win-spelletjes georganiseerd. Bij de opening is KITT ook aanwezig  en natuurlijk kan het winkelend publiek hiermee op de foto.

Naast dat er in deze tijdelijke winkel in Assen  toegangskaarten te koop en te winnen zijn voor ‘Celebrate the 80′s & 90’s with the Hoff’ (17/10), Das ‘Foute’ Bierfest’(18/10) en het ACCELERATION Race (19/10) staat het voormalige postkantoor bol van verrassende activiteiten. Dagelijks worden de mensen uitgedaagd om hun zangkwaliteiten te testen. Wie de microfoon pakt en een 80’s of 90’s hit zingt, krijgt een ticket voor ‘Celebrate the 80’s and 90’s with The Hoff!

De motorsportliefhebbers kunnen het tegen elkaar opnemen op de Acceleration racebaan. Voor de winnaar liggen er twee vrijkaarten voor de zondag klaar.

Programma (onder voorbehoud)

Daarnaast organiseert Acceleration iedere dag allerlei acties. Hieronder een overzicht van wanneer er staat te gebeuren:

4/10 – Grand Opening: Winkelend publiek wordt getrakteerd op een ‘Kalte Platte’ en krijgt een rondleiding in de winkel waar Michael Knight’s Kitt en de FA1 formule auto’s te bewonderen zijn.

6/10 – Early bird: Acceleration geeft 100 bierfest tickets weg (geen tafels). Tussen 13.00 en 14.00 uur. Maximaal 2 per persoon.

7/10 – Los de Rubik’s Kubus op en de snelste wint 2 kaarten voor Celebrate 80’s and 90’s with the Hoff.

8/10 – Kom in je lederhosen of dirndl naar de winkel en win 2 kaarten voor het Bierfest

9/10 – Bij vertoning van een Baywatch reddingsboei ontvang je 2 kaarten voor Celebrate 80’s and 90’s met De Hoff

10/10 – Vanaf 18.00 uur Das Foute Bierfest bierproeverij. Een panel test bier om het ultieme Bierfest bier te kiezen.

11/10 – RadioNL’s “vindt de Bierpul” in het winkelcentrum van Assen en win 2 tickets. Meld je bij de store en je krijgt 2 kaarten voor het bierfest

13/10 – Los de Rubik’s Kubus op en de snelste wint 2 kaarten voor Celebrate 80’s and 90’s with the Hoff.

14/10 – Hoeveel bierpullen kan je vasthouden. Dagwinnaar wint 2 tickets voor het Bierfest

15/10 – Hoeveel weegt de Kitt? De winnaar krijgt twee VIP-race tickets

16/10 – Verassingsactie en sluiting store

Als klap op de vuurpijl presenteren onze mediapartners RadioNL en SimoneFM afwisselend een aantal programma’s vanuit deze unieke winkel

Programma ACCELERATION Assen:

Op vrijdag 17 oktober presenteert David Hasselhoff ‘Celebrate the 80′s & 90’s with the Hoff’ met live on stage Rick Astley, Samantha Fox, Twenty 4 Seven, Turbo B/SNAP, Vengaboys en 2 Unlimited!

Op zaterdag 18 oktober vindt in Assen Das ‘Foute’ Bierfest plaats. Met optredens van onder andere Gerard Joling, Roy Donders, Jan en Anny, Dennie Christian en een aantal verrassingsacts, wordt dit een avond om nooit te vergeten. De avond wordt gepresenteerd door DJ’s van RadioNL.

Daarnaast is er op zaterdag 18 en zondag 19 oktober een vol raceprogramma met de FA1’s, Pickups, de Legends Supercup en de Supercar Challenge. Voor de motorliefhebbers komen de OW 600 Cup en OW 1000 Cup in actie.

 

Voor meer informatie over ACCELERATION 2014, neem contact op met press@accelerationevents.com. Bekijk ook onze eventwebsite www.acceleration-holland.nl

 

Over jayniejannink

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top