dinsdag, oktober 23, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het Koos Vorrinkhuis aan de Koudelaan 16 in Lage Vuursche bestaat 50 jaar
Het Koos Vorrinkhuis aan de Koudelaan 16 in Lage Vuursche bestaat 50 jaar

Het Koos Vorrinkhuis aan de Koudelaan 16 in Lage Vuursche bestaat 50 jaar

  • Nederland
  • LAGE VUURSCHE. Het Koos Vorrinkhuis aan de Koudelaan 16 in Lage Vuursche bestaat 50 jaar. Het jubileum wordt gevierd op 14 september.
  • FOTO KVH
  • Koos Vorrinkhuis
  • http://www.koosvorrinkhuis.nl
  • info@koosvorrinkhuis.nl

Midden in de bossen van de Lage Vuursche ligt het grote Koos Vorrinkhuis. Dit natuurvriendenhuis is een vakantiehuis voor leden van de vereniging Nivon Natuurvriendenhuizen, maar ook niet-leden kunnen daar gebruik van maken. Het huis heeft 103 bedden, verdeeld over 42 kamers. Men logeert er op basis van zelfverzorging, de gasten koken voor zichzelf, waarbij ze gebruik kunnen maken van een grote keuken en houden hun eigen kamer schoon. Verder zijn twee grote zalen met 2 terrassen, gazonnen en speelvoorzieningen voor groot en klein. Men kan er individueel vakantie houden, maar het huis kan ook groepen herbergen. Het daarom geschikt voor families, vriendengroepen, bijeenkomsten van bedrijven en scholen.

Het huis is het gehele jaar geopend. Het wordt voor 100% beheerd door vrijwilligers. Een gastvrouw en gastheer staan altijd klaar om belangstellenden te woord te staan.

Vrijwilligers hebben het jubileum voorbereid. Er is een tentoonstelling gemaakt over 50 jaar Koos Vorrinkhuis. Verder draait er een film over het huis en de fraaie , omliggende bossen. Muzikaal optreden zal er ook zijn.

Het officiële gedeelte begin om 13.00 uur en duurt tot 15.00 uur. Daarna is er voor de vrijwilligers en oud-medewerkers gelegenheid om elkaar te ontmoeten in een gezellig samenzijn dat tot 21.00 uur duurt.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top