vrijdag, november 15, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het leukste bedrijfsuitje!
Het leukste bedrijfsuitje!

Het leukste bedrijfsuitje!

 • Nederland
 • Wil jij een te gekke avond organiseren? Dan ben je bij Dinerspel.nl aan het juiste adres! Dinerspel.nl biedt de allerleukste moorddiners en andere culinaire en culturele spellen aan.
 • 1077132_619293274771379_1471783280_o
 • Dinerspel.nl
 • http://www.dinerspel.nl
 • demivdsteur@gmail.com

Hier vindt u de leukste dinerspellen aangeboden op Dinerspel.nl.

 • Moorddiner Miss Murder

  Het Miss Murder Moorddiner is het grappigstemoordspel van Nederland en België. Nu kunt u samen met collega’s, vrienden of familie acteren in deze komische detective aan tafel. Probeer aan de hand van motieven, alibi’s en sporen het moordmysterie te ontrafelen. Als u het wilt zelfs uitgedost als één van de kleurrijke personages. Ondertussen wordt er heerlijk gedineerd. Het Miss Murder Moorddiner, voor een amusant bedrijfetentje, vrijgezellenfeest of familiefeest.

 • Moordvlucht Moordspel

  Het leukste moordspel van Nederland en België is zonder twijfel Moordvlucht van Dinerspel.nl. Een moordspel van hoog niveau want deze hilarische moordcomedy speelt zich af aan boord van een Boeing 747. Kruip in de huid van één van de markante personages aan boord van vlucht MV 7700 van Singapore naar Sydney. Acteer en rechercheer in de bizarre moordklucht die zich vervolgens afspeelt en beleef het meest amusante bedrijfsuitje,vrijgezellenfeest of familiefeest ooit!

 • Mini Moordspel De Onfortuinlijke Bankier

  Iedereen kan moordspel De Onfortuinlijke Bankier zelf organiseren. Gewoon thuis of op locatie. Zonder gedoe of tijdrovende voorbereidingen. Voor gezelschappen tot ongeveer 100 personen. Een leuke en eenvoudige manier om familie, vrienden of collega’s een bijzondere avond of middag te bezorgen.

 • Food & Fun Culi Spel

  Het Food&Fun Culi Spel is een actief en humoristisch culinair dinerspel, geschikt voor groepen van 8 tot 250 personen. Getooid met koksmutsen maken de spelers hun eigen voor- en nagerechten op, worden fantasiegerechten bedacht, is er een keuken quiz én een culinair songfestival! Amusanter dan een kookworkshop maar minder duur en véél gezelliger! Niet alleen bedoeld voor hobbykoks overigens! Ook keukenbarbaren en kookklunzen beleven een memorabel smaakvolle avond aan het Food&Fun Culi Spel. Een verrassende invulling dus voor een geslaagd bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest.

 • Hollandse Helden

  Dinerspel Hollandse Helden is de vermakelijke Hollandquiz van Dinerspel.nl! We houden immers van Holland dankzij Hollandse Helden als Cruijff, Beatrix en Heineken. Bij dit hilarische teamspel draait het vooral om de menselijke factor. Een heerlijk Hollandse invulling voor bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest! Voor groepen van 8 t/m 250 personen.

Over dinerspel

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top