vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / ‘Het Nieuwe Solliciteren’ via Social Media
‘Het Nieuwe Solliciteren’ via Social Media

‘Het Nieuwe Solliciteren’ via Social Media

  • Nederland
  • ‘Het Nieuwe Solliciteren’ via Social Media
  • Het Nieuwe Solliciteren’ via Social Media
  • Sander Oord
  • http://www.soeq.nl
  • sander@soeq.nl
  • Noot voor redactie, niet voor publicatie Sander Oord; 06-52528205 online CV: http://soeq.nl/ideeen-generator-zoekt-nieuwe-baan-in-brabant Univé Persvoorlichting; Ellen de Jong 06-18656651 0592-348844 e.dejong3@unive.nl / pers@unive.nl Ministerie van SZW; Michelle Knight 06-46945079 mknight@minszw.nl Op 24 februari jongstleden werd de allereerste landelijke Twitterbanendag georganiseerd door Twitter Nederland. Tijdens deze banendag op Twitter konden werkzoekenden zichzelf profileren door een tweet te sturen met #JouwBaan. Ook Sander Oord uit Tilburg deed hier met veel succes aan mee.

Op 24 februari jongstleden werd de allereerste landelijke Twitterbanendag georganiseerd door Twitter Nederland. Tijdens deze banendag op Twitter konden werkzoekenden zichzelf profileren door een tweet te sturen met #JouwBaan. Ook Sander Oord uit Tilburg deed hier met veel succes aan mee.

Gratis één dag werken

Om nieuwe werkgevers over de streep te trekken, geeft de Tilburgse sales- en marketingmanager tegoedbonnen weg. Bij inlevering van een tegoedbon komt Sander één dag gratis werken.

Inmiddels zijn er 8 tegoedbonnen verzilverd. Zo kan Sander een dag aan de slag bij Univé VerzekeringenABN Amro,HoomzEuroforumKoekjes & TheeLensvelt MedicalMinisterie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid enMarketingbureau Bereijk.

Bij Fiona Stoop (@FionaStoop), personal branding coach en auteur van o.a. Een baan vinden met social media in 90 minuten, vielen de Twitter activiteiten van de enthousiaste en creatieve Sander al vanaf de vroege morgen op. “De combinatie van een wervende website die hij door middel van het uitdelen van tegoedbonnen onder de aandacht bracht en het persoonlijk aanspreken van grote werkgevers maakte dat het succes van Sander deze dag niet te stuiten was. En het resultaat is er naar!”

Schrijf geen Curriculum Vitae, vertel een verhaal!

Volgens Sander gaat het om het verhaal, hoe je je als werkzoekende neerzet. Op zijn online CV omschrijft Sander zich als een Ideeën-generator die geboren is in 1985 en die de goddelijkste pannenkoeken van de hele wereld bakt. Hij Facebookt en gebruikt Twitter om alle gal te spugen. Heeft altijd honger. Werkt momenteel bij Autoveiling.nl in Kaatsheuvel en studeert niet in Tilburg. Sander Houdt van films. Sport niet, maar squasht. Rookt ook niet, maar drinkt wel.

Hij is een ochtendmens, maar is ’s avonds ook een mens en heeft stiekem een diep verlangen om cabaretier te worden. Sander loopt graag met de hond over het strand, maar moet dan wel eerst een hond kopen om er mee over het strand. te kunnen lopen.

Vruchten plukken bij Univé

Sander gaat een dagje meelopen met het team Customer Experience & Support van Univé Verzekeringen in Assen. Afdelingsmanager Mariëlle Visscher gaat Sander op dinsdag 10 maart aanstaande wegwijs maken in Customer Experience van Univé Verzekeringen. Ook zal Sander inzicht krijgen in het klacht- en verbetermanagement en webcare.

De bank anno nu

Het webcareteam van ABN Amro heeft het bericht van Sander proactief opgepakt en hem in contact gebracht met Veronique Remmers, Recruitment Marketeer bij ABN Amro in Amsterdam. Hoe kun je een werkgever beter leren kennen dan door een dagje mee te lopen? Inmiddels is de cirkel weer rond want Sander gaat een kijkje nemen in de keuken van het webcareteam van ABN Amro.

Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

Bij het Ministerie van SZW hebben ze ook meegedaan aan de banendag op Twitter. Zij hebben vanuit hunzelf een dagje meelopen met het Social Media Team verloot. Men kon aan het Ministerie van SZW laten weten waarom men deze dag zou mee willen lopen en Sander heeft deze gewonnen. Hij krijgt een goddelijke dag op het Ministerie van SZW en hij zorgt voor goddelijke pannenkoeken. Michelle Knight, Speechschrijver en Senior Adviseur Online Communicatie bij het Ministerie van SZW is blij met de komst van Sander naar Den Haag.

Pannenkoeken

Het verhaal achter de goddelijkste pannenkoeken ter wereld is begonnen in Esch. Enige tijd geleden waren Sander en zijn vrouw weer op bezoek bij Het Betoverde Bos, een echt thema pannenkoekenhuis voor jong en oud. Tijdens het bewonderen van de menukaart viel hem één ding op. Een pannenkoek kan je op zoveel verschillende manieren bereiden en beleggen, dat is ongekend! Echter, de lekkerste creaties verzin je zelf. Vandaar dat Koekjes & Thee de basis voor deze Goddelijkste Pannenkoeken in één pot heeft gestopt.

Over Sander Oord

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top