maandag, december 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het succes van de Valleilijn
Het succes van de Valleilijn

Het succes van de Valleilijn

  • Nederland
  • De Valleilijn, de regionale treinverbinding Amersfoort-Ede/Wageningen is in toenemende mate succesvol. De lijn gooit al jaren hoge ogen in de klantbarometer. Wat is het geheim van de Valleilijn? De Jonge Veranderaars zochten het uit.
  • Valleilijn_sneeuw500px
  • Connexxion
  • http://www.connexxion.com
  • klantenservice@connexxion.nl
  • http://www.connexxion.com/nieuws_pers/396/het_succes_van_de_valleilijn/3123/

Op dinsdag 22 oktober jl. bezochten de Jonge Veranderaars de Valleilijn, met als hoofddoel: het ontrafelen van het geheim achter het succes van de treinverbinding.

Sinds Connexxion de exploitatie van de regionale lijn in 2006 overnam van NS is er sprake van een stijgende lijn. Al jaren achter elkaar scoort de Valleilijn hoog in de ogen van de reiziger (KpVV klantbarometer).

De Jonge Veranderaars kregen presentaties van Coen Storm (Connexxion) en Carl Bieker (provincie Gelderland) over onder meer de verbeteringen van de stationsfaciliteiten in het kader van het project ‘Prettig Wachten’. “De snelheid, bedrijfscultuur en ondernemersgeest waarmee de Valleilijnorganisatie werkt is opvallend. Vooral in een sector waar projectvertraging soms de norm lijkt geworden”, aldus Carl Bieker.

Succesfactoren

De Jonge Veranderaars hebben hun conclusies gebundeld in de Valleilijn-succesfactoren. Download hier de pdf.

De Jonge Veranderaars

De Jonge Veranderaars opereren onder de vlag van Railforum, een platform voor bedrijven in de railsector. Het netwerk biedt jonge professionals de kans elkaar te ontmoeten, kennis en ervaring uit te wisselen en elkaar te stimuleren om vernieuwend bezig te zijn in de railsector. De Jonge Veranderaars richten zich op het bevorderen van de samenwerking tussen de verschillende organisaties binnen en buiten Railforum.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top