donderdag, november 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het tijdschrift Euromoney roept BIL tot Best Bank in Luxembourg uit
Het tijdschrift Euromoney roept BIL tot Best Bank in Luxembourg uit

Het tijdschrift Euromoney roept BIL tot Best Bank in Luxembourg uit

  • Luxemburg
  • Ter gelegenheid van de viering van "2015 Awards for Excellence" op 9 juli in Londen heeft Banque Internationale à Luxembourg (BIL) van Euromoney, een gezaghebbend tijdschrift in het internationale financiële en bancaire milieu, de eretitel "Best Bank in Luxembourg" gekregen.
  • DEXIA-BIL
  • https://www.bil.com
  • contact@bil.com
  • https://www.bil.com/nl/Documents/communiques-de-presse/2015-07-13-nl.pdf

Met deze prijsuitreiking worden personen en bankinstellingen geëerd die opvallend veel blijk hebben gegeven van leiderschap, vernieuwingsgeest en dynamisme.

In de analyse die aan de toekenning van de onderscheiding voorafging, uitte het tijdschrift Euromoney zich lovend over de solide financiële resultaten en het dynamisme van de commerciële activiteiten waarop BIL amper drie jaar na weer onafhankelijk te zijn geworden, kan bogen, terwijl Luxemburg per 1 januari 2015 toch e automatische uitwisseling van informatie heeft ingevoerd. Euromoney wijst tevens op het innovatietalent van BIL ten aanzien van internet en mobile banking.

Hugues Delcourt, Voorzitter van het Directiecomité van BIL, nam de award met trots en enthousiasme in ontvangst: “Met de onderscheiding Best Bank in Luxembourg ontvangt BIL een beloning voor haar inzet, met name op het gebied van innoverende dienstverlening aan haar cliënten. Reeds in 2014 had de Euromoney Private Banking and Wealth Management Survey BIL onderscheidingen toegekend in de categorieën “Best Local Private Bank in Luxembourg » en « Best Private Bank for Super Affluent Clients”. Deze in twee opeenvolgende jaren toegekende onderscheidingen getuigen van de erkenning die ons in onze sector ten deel valt, en van ons vermogen om innoverende producten en diensten aan te bieden waar bij onze cliënten vraag naar is. De prijs illustreert ook perfect hoe onze strategie BIL2020 nu al vruchten afwerpt”.

Over Content Editor V

Content editor of PressCenter website.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top