zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Landen / Nederland / Het Voordeelarrangement van NAUPAR: alleen maar voordelen
Het Voordeelarrangement van NAUPAR: alleen maar voordelen

Het Voordeelarrangement van NAUPAR: alleen maar voordelen

  • Nederland
  • Een onvergetelijke én voordelige vaartocht aan boord van een authentiek zeilschip; klinkt dat goed of klinkt dat goed? Bij NAUPAR maakt u van deze droom werkelijkheid. Kies voor ons gloednieuwe Voordeelarrangement en profiteer van een fikse korting! Nóg leuker: bij het boeken, blijft het schip waarop u gaat varen nog even geheim.
  • NAUPAR
  • webteam@naupar.com

Een onvergetelijke én voordelige vaartocht aan boord van een authentiek zeilschip; klinkt dat goed of klinkt dat goed? Bij NAUPAR maakt u van deze droom werkelijkheid. Kies voor ons gloednieuwe Voordeelarrangement en profiteer van een fikse korting! Nóg leuker: bij het boeken, blijft het schip waarop u gaat varen nog even geheim.

Het Voordeelarrangement

Voordelig varen; wie houdt daar niet van? Daarom is ons Voordeelarrangement al te boeken vanaf slechts € 85,- per persoon! Naast deze vaste lage prijs zitten er nog meer voordelen aan het Voordeelarrangement; zo is cateringafname bijvoorbeeld niet verplicht en kunt u ook na de boeking eenvoudig nog het aantal personen wijzigen. Dus kunnen opa en oma toch wél mee? Geen probleem!

De route

Waar u naar toe vaart, is geheel aan u. De ervaren schipper helpt u graag met het uitstippelen van een mooie route. Enkhuizen, Harlingen, Kampen of Lelystad… Rondom de Nederlandse binnenwateren vindt u talloze sfeervolle havens. Stuk voor stuk leuk om aan te meren! Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens uw vaartocht alleen maar aan boord van het schip te blijven en te genieten van het schitterende uitzicht én van uw eigen gezelschap.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top