zaterdag, december 4, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Het vrijgezellenweekend van NAUPAR: de vrijgezel stapt gratis aan boord!
Het vrijgezellenweekend van NAUPAR: de vrijgezel stapt gratis aan boord!

Het vrijgezellenweekend van NAUPAR: de vrijgezel stapt gratis aan boord!

  • Nederland
  • Het onvergetelijke vrijgezellenweekend van NAUPAR heeft nu een bijzondere aanbieding: boek nu en neem de aanstaande bruid of bruidegom gratis mee aan boord!
  • Naupar
  • n.ferdinandy@naupar.com
  • Lelystad, 29 april – Lelystad, 29 april –

Het onvergetelijke vrijgezellenweekend van NAUPAR heeft nu een bijzondere aanbieding: boek nu en neem de aanstaande bruid of bruidegom gratis mee aan boord!

Onvergetelijk vrijgezellenweekend van NAUPAR

Een vrijgezellenfeest op een prachtig, authentiek zeilschip; dat is nog eens uniek! Of u nu over het IJsselmeer of over de Waddenzee wilt varen, kort of lang, ontspannen of juist actief: bij het vrijgezellenweekend van NAUPAR is alles mogelijk. Terwijl u geniet van een lekkere borrel, zwabbert de aankomende bruid of bruidegom het dek. Samen lachen en genieten; een vrijgezellenweekend waar u vast nog lang over zal napraten.

Activiteiten tijdens het NAUPAR vrijgezellenweekend

Tijdens het NAUPAR vrijgezellenweekend zijn de mogelijkheden eindeloos. Uiteraard staan ook hier de grappen rondom de toekomstige bruid en gom centraal. Naast het zwabberen van het dek, kunt u er ook voor kiezen hem of haar een plastic bootje te laten opblazen waarin hij of zij vervolgens zelf de haven uit moet peddelen. Of zet de karaokeset aan en maak van de aanstaande bruid of bruidegom een ware artiest. Natuurlijk zijn er ook diverse groepsactiviteiten mogelijk, zoals het bezoeken van pittoreske havenstadjes. Maar u kunt ook gewoon heerlijk zonnen aan dek. Genoeg keuze voor een onvergetelijk zeilweekend!

Vrijgezel mag gratis mee

Om het vrijgezellenweekend van NAUPAR nóg aantrekkelijker te maken, komt NAUPAR met een mooie actie: wanneer u nu boekt, mag de ‘echte’ vrijgezel gratis aan boord. U hoeft dus niet voor de bruid of bruidegom in spé te betalen.

Over naupar

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top