maandag, november 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / High Growth Awards: Quanza Engineering ook dit jaar genomineerd als krachtige en kwalitatief snelle groeier
High Growth Awards: Quanza Engineering ook dit jaar genomineerd als krachtige en kwalitatief snelle groeier

High Growth Awards: Quanza Engineering ook dit jaar genomineerd als krachtige en kwalitatief snelle groeier

  • Nederland
  • Quanza Engineering, leverancier van ´100% Live´ ICT-systemen, komt voor de derde achtereenvolgende keer in aanmerking voor de High Growth Awards als een van de krachtige en kwalitatief snelle groeiers.
  • 131130, Quanza, High Growth Awards, Regio Noord Holland Nominee, licht
  • PublieksWerk
  • www.quanza.net
  • algemeen@publiekswerk.nl

De winnaars worden woensdag 27 november bekend gemaakt in het Duisenberg Auditorium van Rabobank Nederland te Utrecht. Het evenement High Growth Awards is een initiatief van Porth4Growth, platform voor groeiondernemingen, samen met partners Rabobank en Grant Thornton. Op de website www.highgrowthawards.nl is hierover meer informatie te vinden.

Quanza Engineering laat ook dit jaar een flinke omzetgroei zien van ten minste twintig procent en dat al drie opeenvolgende jaren lang, één van de aspecten waarop beoordeeld wordt voor een High Growth Award. Het feit dat Quanza Engineering dit jaar tevens voor de vijfde keer op rij voor de FD Gazellen is genomineerd, onderstreept de groeiambitie.

Kwalitatieve groei

Bij de verkiezing voor de High Growth Awards speelt behalve de kwantitatieve groei ook de kwaliteit van de groei een belangrijke rol. Zo weegt de jury het ondernemersprofiel van Quanza Engineering mee: de voorbeeldfunctie die Quanza heeft en de rol van strategie in het groeiproces. Een onafhankelijke jury van succesvolle groeiondernemers en deskundigen beoordeelt alle genomineerde bedrijven en een onafhankelijke accountant controleert de groeicijfers.

Frans ter Borg, directeur van Quanza Engineering: ”We zijn er trots op genomineerd te zijn voor de High Growth Awards. Behalve voor deze award zijn we ook weer genomineerd voor de FD Gazellen.”

“Informatie behoort tot de belangrijkste activa van bedrijven. De inzet van ICT legt daarmee steeds meer gewicht in het zakelijk model en mag niet falen. Een betrouwbaar en veilig ICT-systeem is dus een voorwaarde voor een bedrijfskritisch proces. Dat is waar Quanza voor zorgt, zodat een organisatie reputatieschade en omzetverlies kan vermijden.”

Over PublieksWerk

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top