woensdag, december 11, 2019
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Hoe het verder ging met Gekke Gerrit?
Hoe het verder ging met Gekke Gerrit?

Hoe het verder ging met Gekke Gerrit?

  • Nederland
  • Hoe het verder ging met Gekke Gerrit?
  • _RT_0853_small
  • Gekke Gerrit
  • punchpr@gmail.com
  • Het resultaat van de eerste maanden is meer dan bevredigend. Wouter Vaartjes is positief gestemd: “Het aantal klanten overstijgt onze verwachting. De eerste maand zijn er 24 000 bezoekers in de winkel geweest, hetgeen zelfs andere kassa`s noodzakelijk maakte. Als wij op deze manier door blijven gaan, kunnen wij straks vijf nieuwe vestigingen per week openen!”, grapt hij.

logoHet resultaat van de eerste maanden is meer dan bevredigend.  Wouter Vaartjes is positief gestemd: “Het aantal klanten overstijgt onze verwachting. De eerste maand zijn er  24 000 bezoekers in de winkel geweest, hetgeen zelfs andere kassa`s noodzakelijk maakte. Als wij op deze manier door blijven gaan, kunnen wij straks vijf nieuwe vestigingen per week openen!”, grapt hij.

De formule  “Topmerken tegen lage prijzen” blijkt aan te slaan.  Het wekelijks wisselend assortiment zorgt voor verrassing. “Funshoppen in food is voor onze klanten een nieuwe ervaring, – zegt Adrie Hoogland, - zij komen graag terug om nieuwe aanbiedingen te scoren. Deze klanten zijn vol lof over ons personeel”.

Hoewel ik niet altijd bij jullie kan winkelen, zegt Annette de klant van Gekke Gerrit op de Facebook pagina, –  wil ik jullie een pluim geven over jullie personeel! Wat een verademing! Daar kunnen andere winkels nog wat van leren, om het maar niet te hebben over de buren. Goede werving en selectie. Ik zou ze waarderen en ze vooral houden!!”

Gekke Gerrit is al bekend geworden in Amsterdam door zijn lage prijzen, zijn behulpzaam personeel en ook aparte marketing acties.  Behalve de leuke APP  worden klanten verrast met een grappig spel op de website waarin elke klant zijn eigen Gekke Gerrit kan openen.Victoria Panchenko, PUNCH PR: “Wij gaan niet voor uitgebreide reclame campagnes, maar wij houden van kleinschalige acties in de buurt. Zo hebben wij in de nacht voor de opening duizend fietsen in de buurt voorzien van een zadelhoesje met de tekst “Ik ben op weg naar Gekke Gerrit”. In het afgelopen Halloween weekend konden jullie Gekke Monster op de Spaarndammerstraat tegen komen. Komende maanden staan er nog meer typische Gekke Gerrit acties op stapel”.

Gekke Gerrit is niet alleen klantvriendelijk maar ook milieuvriendelijk. Zo wordt onze winkel verlicht door LED Lampen geleverd door 3Light. Ook de kleine details kunnen duurzamer, daarom gaat  Gekke Gerrit  gebruik maken van tasjes gemaakt van recycled materiaal.

Over Victoria Panchenko

"It is not necessary to understand me. Just love me and feed me in time" (C) Alice in Wonderland

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top