vrijdag, december 3, 2021
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Hoe kan men de waarde van een woning berekenen?
Hoe kan men de waarde van een woning berekenen?

Hoe kan men de waarde van een woning berekenen?

  • Belgie
  • Wilt u uw woning verkopen? Uw onroerend goed valoriseren? Wilt u een nauwkeurige peiling van de waarde van uw appartement? Met Immoprice kunt u zelf de venale waarde van uw woning berekenen. U bepaalt er de verkoopwaarde en de huurwaarde van.
  • immoprice+205x250
  • ImmoPrice
  • http://www.immoprice.be
  • baolos@gmail.com

Hoe gebeurt de schatting van vastgoed?

Uiteraard kunt u uw woning door vastgoedexperts laten schatten, om er de venale waarde voor verkoop of huurwaarde van te kennen. Maar nu kunt u ook zelf de waarde van uw woning berekenen, en dit met een verrassende nauwkeurigheid.

Of u nu vastgoed wilt kopen, verkopen of verhuren, u heeft absoluut een schatting van de vastgoedwaarde nodig. Op de website immoprice.be kunt u zelf de schatting van uw huis of appartement realiseren. Dat levert u een aanzienlijke besparing op, en u blijft zelf meester over het aankoop- of verkoopproces.

Om de waarde van uw woning te berekenen, dient u enkele vragen te beantwoorden die uw woning wat nauwkeuriger omschrijven. Het gaat zowel om objectieve als subjectieve criteria. De website  immoprice.be werkt volgens het principe van de Desktop Valuation. Dat betekent dat uw schatting zich baseert op bekende, recente gegevens over de vastgoedmarkt, zonder dat er een verplaatsing van een vastgoedexpert aan te pas komt.

Waarom koos immoprice voor de Belgische markt?

Immoprice biedt een aantal niet te verwaarlozen voordelen. Ten eerste is het gebruik ervan uiterst eenvoudig. De bekomen schatting is betrouwbaar en objectief, omdat ze rekening houdt met de geografische ligging van het goed en de trends op de vastgoedmarkt. Het gaat tevens om een snelle en zelfs ogenblikkelijke oplossing. Tenslotte is Immoprice.be goedkoop. De prijs is zeer competitief in vergelijking met een bezoek van vastgoedexperts.

Immoprice richt zich tot een bijzonder breed publiek. Zowel tot particulieren (eigenaars, kopers, verkopers, enz.) die een idee willen krijgen van de venale waarde of huurwaarde van een woning, appartement of ander pand, als tot bedrijven (banken, verzekeringsmaatschappijen, makelaars, enz.) die zich regelmatig een opinie moeten vormen over de waarde van vastgoed.

Dit soort website was tot nu toe een grote onbekende in België. Nochtans is het gebruik ervan al goed ingeburgerd in Duitsland, Australië, de Verenigde Staten, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Een introductie in België is een logische volgende stap… en Immoprice gaat de uitdaging aan!

Momenteel kan ImmoPrice.be gebruikt worden voor het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, Vlaams-Brabant en Waals-Brabant. Maar binnenkort kan de website voor het volledige Belgische grondgebied gebruikt worden.

Hoe doet men beroep op immoprice.be ?

De methode is handig en eenvoudig in gebruik. Om de schatting van een huis te realiseren, zijn een aantal gegevens essentieel. Het volstaat om via de homepage van Immoprice naar de vragenlijst te gaan, en die volledig in te vullen. U krijgt het antwoord onmiddellijk toegestuurd.

Immoprice.be biedt een degelijk alternatief voor het bezoek van een vastgoedexpert. Men kan er de venale waarde of huurwaarde van een woning of elk ander type vastgoed online mee bepalen. Het proces is eenvoudig, snel, betrouwbaar en van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Over baolos

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top