vrijdag, augustus 14, 2020
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Culturele Instellingen / Hoe plan ik mijn reis met de boot naar Engeland?
Hoe plan ik mijn reis met de boot naar Engeland?

Hoe plan ik mijn reis met de boot naar Engeland?

  • Europa
  • Heel vaak zijn de allermooiste dingen in het leven veel dichterbij dan we denken. Dat geldt zeker ook voor vakanties. Noordwestelijk van het vasteland van Europa ligt, echt heel dichtbij, een authentiek prachtig eiland. Met een oversteek per ferry ben je er al in een paar uur. We hebben het natuurlijk over Groot-Brittannië. Er zijn verschillende mogelijke trajecten. Je kunt vertrekken vanuit de grootste havens in Europa. En je wordt op een heel prettige manier naar Engeland gebracht. Heel graag geven we je hier de belangrijkste tips die er voor zullen zorgen dat jij super goed voorbereid bent. Klaar voor wat mogelijk wel de vakantie van je leven kan worden!
  • P&O-Ferries-Freight-routes
  • Oban Multilingual
  • www.poferries.nl
  • erikbrandsma@obanmultilingual.com

Heel vaak zijn de allermooiste dingen in het leven veel dichterbij dan we denken. Dat geldt zeker ook voor vakanties. Noordwestelijk van het vasteland van Europa ligt, echt heel dichtbij, een authentiek prachtig eiland. Met een oversteek per ferry ben je er al in een paar uur. We hebben het natuurlijk over Groot-Brittannië. Er zijn verschillende mogelijke trajecten. Je kunt vertrekken vanuit de grootste havens in Europa. En je wordt op een heel prettige manier naar Engeland gebracht. Heel graag geven we je hier de belangrijkste tips die er voor zullen zorgen dat jij super goed voorbereid bent. Klaar voor wat mogelijk wel de vakantie van je leven kan worden!

‘Met de boot richting een prachtig, afwisselend en verrassend eiland.’

Groot-Brittannië is een veelzijdig land. Met een oppervlakte van bijna 230.000 km2 allereerst een zee aan ruimte. En ook nog eens een ruimte aan zee om het eiland! Het landschap is veelzijdig. Er zijn van oudsher een paar bosrijke gebieden. De gebieden aan de kust hebben bijvoorbeeld prachtige kiezelstranden, zandstranden en rotsen. Ook zijn er hoogvlakten, bergachtige gebieden en moerassen. Je kunt heerlijk wandelen en fietsen in Engeland. Maar een andere mogelijkheid is dat je je eigen auto -met of zonder caravan, je motor of fiets mee neemt. Zo ben je, eenmaal ter plekke, vrij om te gaan en staan waar je wilt. Het voordeel van een reis per ferry is dat je zo veel keuzemogelijkheden hebt. Natuurlijk kun je ook ‘gewoon’ te voet gaan. Maar net zo gemakkelijk neem je eigen vervoersmiddel mee op reis. En net zoveel bagage als er in je auto en/of caravan past, mag je kosteloos mee nemen op de boot.

‘Voordelen van met de boot naar Engeland’.

Het reizen per ferry heeft nog veel meer ontzettend handige voordelen. De inchecktijd bijvoorbeeld is heerlijk kort. Ook is er veel bewegingsvrijheid aan boord om zo af en toe goed je benen te strekken. Ook kun je even gezellig gaan kletsen met andere passagiers aan boord en genieten van een hapje en drankje. Maar misschien wel het allerbelangrijkste van met de boot naar Engeland gaan: de frisse zeelucht en het prachtige uitzicht op de heen- en terugreis. Maar om van dit alles te genieten is het handig dat je je reis goed voorbereidt. Zo moet je rekening houden met het tijdsverschil van een uur. In Engeland is het een uur vroeger dan in Nederland. Verder is het verstandig te zorgen dat je ruim op tijd bent op de vertrekplaats, want de ferry houdt niet van vertragingen! Dus zorg dat je treintijden of files van te voren goed checkt. Een goede voorbereiding is het halve werk. Wij wensen jou veel plezier!

Over Erikbrandsma

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top