woensdag, oktober 17, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Hoe snel verdien je een radar detector terug
Hoe snel verdien je een radar detector terug

Hoe snel verdien je een radar detector terug

  • Nederland
  • Een radar detector kan een kostenbesparend effect hebben voor mensen die voor hun brood op de weg zitten. Maar is het rendabel?
  • snelheidscontrole v9
  • Schreudersolutions
  • http://www.schreudersolutions.eu
  • floriskuiper2011@gmail.com

Hoe zwaar is je voet kun je natuurlijk ook bedenken? Maar concreet kun je bedenken dat je binnen 10.000 Km per jaar met een iets boven gemiddelde voet een radar detector al kan renderen. Zeker als je in ogenschouw neemt dat er binnenkort nog zwaarder wordt beboet. De bedragen gaan omhoog en het puntenrijbewijs is voor Nederland en België opkomend aan de horizon. Landen als Oostenrijk, Duitsland en Frankrijk gingen ons helaas voor. Dus wordt het tijd om de investering in een radar detector te overwegen.

Alle waar is naar zijn geld is al een oud gezegde en dat geldt ook voor radardetectoren. De A-merken zijn beschikbaar voor de particulier vanaf € 900. De eventuele inbouwkomsten van een STINGER komen hier nog bovenop. De STIG moet niet worden ingebouwd en is te gebruiken in meerdere auto’s. Dit is ook heel praktisch als je op reis gaat met het vliegtuig en ter plaatse een auto huurt. Een bijkomend voordeel van dit apparaat is dat het eigenlijk een elektrosmogmeter is. De STIG is de enige ‘radar detector’ die legaal te gebruiken is in heel Europa.

Wanneer het rijbewijs nodig is voor het werk dan is een radar detector aan te bevelen. Een paar keer telefoneren of een verminderde aandacht en je kunt weer een mooie brief van het CJIB of Projustitia tegemoet zien. Te veel van deze correspondentie kan ertoe leiden dat het rijbewijs voor langere tijd moet worden ingeleverd. In België zijn de perioden korter, maar worden sneller toegepast. In Nederland krijg je eerst een voorwaardelijke periode, maar heb je dan weer prijs, dan is een half jaar rijontzegging geen uitzondering. Het betalen van de boete is vervelend, maar zonder auto naar bijvoorbeeld klanten gaan is nog veel lastiger. Niet iedereen zit tenslotte direct aan het spoor, zodat je met de trein kunt voor komen rijden. Is het verstandig een radar detector aan te schaffen? Ja.

Over floriskuiper

Ben geen broodschrijver, maar vind het leuk te schrijven over diverse onderwerpen die mij interesseren. Heb geen specifieke website die ik wil promoten, maar er zijn er die ik wel graag onder de aandacht wil brengen.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top