zaterdag, oktober 20, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Hoe veilig is de sloop voor het kopen van auto-onderdelen?
Hoe veilig is de sloop voor het kopen van auto-onderdelen?

Hoe veilig is de sloop voor het kopen van auto-onderdelen?

  • Nederland
  • Hoe veilig is de sloop voor het kopen van auto-onderdelen?
  • autosloperijen.startpagina.nl
  • autosloperijen.startpagina.nl
  • info@stayhungryinternetmarketing.be
  • In het algemeen voelen nieuwe bestuurders en degenen die niet veel weten over de autowereld zich niet op hun gemak als ze auto-onderdelen moeten kopen.

In het algemeen voelen nieuwe bestuurders en degenen die niet veel weten over de autowereld zich niet op hun gemak als ze auto-onderdelen moeten kopen. De sloop is sinds jaar en dag een goede oplossing geweest voor dat probleem, maar dat begint te veranderen. Misschien vraag jij je ook wel af of de sloop wel een goede optie is voor alle auto’s. We bekijken de voor- en nadelen.

De mening van de voorstanders van de sloop

Er bestaan twee soorten auto-onderdelen: nieuwe onderdelen en gebruikte onderdelen. De sloop verkoopt sinds jaar en dag gebruikte onderdelen. Deze zijn per definitie minder duur dan de nieuwe. Dat is het eerste argument van de voorstanders van de sloop. Het is in principe echter een goede oplossing voor antieke auto’s.

Economisch gezien is de sloop de meest haalbare en de meest interessante oplossing vergeleken met de dealer. Bovendien is er normaal gesproken een grote keus aan onderdelen die elders vaak moeilijk verkrijgbaar zijn. Voor diegenen die bang zijn zich te vergissen of afgezet te worden is kopen van de sloop is ook veiliger dan kopen van een particulier, want degenen die naar de sloop gaan worden meestal goed begrepen.

Bij de sloop wordt meestal ook een reparatieservice geboden tegen voordelige tarieven of er is een gehuurde ruimte waar je zelf de reparatie kunt uitvoeren.

Conclusie: de voorstanders van de autosloop zijn meestal mensen die precies weten wat ze nodig hebben. Op hun auto’s is meestal geen fabrieksgarantie meer van toepassing.

Wat zeggen de mensen die nooit naar de sloop gaan?

Hoewel veel van hen zullen toegeven dat de prijzen interessant zijn, maken mensen die nooit naar de autosloop gaan meestal gebruik van het internet, waar vaak aanbiedingen en kortingen verkrijgbaar zijn.
Volgens hen is dat ook veiliger dan de sloop, voornamelijk om één reden –als er tenminste sprake is van goede websites- : het onderdeel dat je koopt heeft altijd garantie. Er is bovendien een goede selectie van nieuwe onderdelen. In het algemeen zijn er verschillende artikelen van één onderdeel verkrijgbaar.

Voor antieke auto’s of voor mensen die zelf deze auto’s opknappen is de autosloop veilig, mits het om kleine onderdelen gaat die niet direct iets met beveiliging te maken hebben. Als je een onderdeel van de motor moet vervangen of van het elektrische circuit wordt aanbevolen naar een speciaalzaak te gaan die kwaliteitsgarantie biedt.

Conclusie: Sommige mensen gaan nooit naar de sloop, met name die mensen die auto-onderdelen zoeken met herkomstgarantie of geïmporteerde onderdelen die van belang zijn voor de veiligheid.

autosloperijen.startpagina.nl

Over Blissmedia

Zoekmachineoptimalisatie bureau BlissMedia is opgericht in 2010. Direct na de start van ons bedrijf enkele jaren geleden, hebben wij ons gespecialiseerd in zoekmachine adverteren (SEA) en zoekmachineoptimalisatie (SEO).

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top