maandag, oktober 22, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Holiday Clicker: uw vakantieverblijf boeken in 4 eenvoudige stappen!
Holiday Clicker: uw vakantieverblijf boeken in 4 eenvoudige stappen!

Holiday Clicker: uw vakantieverblijf boeken in 4 eenvoudige stappen!

  • Nederland
  • Homeport is trots om de lancering van een nieuw online verhuur platform voor vakantiehuizen, Holiday Clicker, aan te kondigen. Dé oplossing voor het makkelijk en snel huren van een vakantiehuis.
  • logo
  • HolidayClicker
  • www.holidayclicker.com
  • peilin.fu@aspiderweb.nl

03 juni 2013, Woerden – Elke dag zoeken mensen op het internet naar hun ideale vakantiehuis. Homeport komt met een nieuwe platform waarmee het boeken van een vakantiewoning in Europa zeer eenvoudig en snel gaat.

Met de gedachte dat de zoektocht en het boeken van de juiste vakantiewoning niet langer zou moeten duren dan 4 simpele stappen heeft Homeport, HolidayClicker ontwikkeld.  Op het internet zijn er tal van websites waar een vakantiehuis geboekt kan worden. De meeste websites bieden echter een wirwar van keuzes waardoor u al gauw de weg kwijt raakt.

HolidayClicker doet het anders: kies uit één van de acht verschillende thema’s als; ‘Zomer aan zee, Weekendje weg, Last Minute’ et cetera. Selecteer het land, het aantal personen en de duur van het verblijf. Alle beschikbare opties zullen direct getoond worden. Wanneer de keuze gemaakt is kan de boeking worden afgerond.

Vier eenvoudige stappen waarbij de gewenste resultaten met één klik op de knop worden getoond. Het vinden en boeken van de ideale vakantiewoning is nog nooit zo makkelijk geweest.

Bezoek ons website www.holidayclicker.com en boek eenvoudig en (heel) snel uw vakantieverblijf!

Over HolidayClicker

HolidayClicker is aanbieder van meer dan 20.000 vakantiehuizen door heel Europa. Laat u inspireren door onze thema’s en vindt uw unieke en aantrekkelijk geprijsde vakantiewoning voor een vakantie of weekendje weg.

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top