vrijdag, november 16, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / “Holidays Are Coming” kerstshows. Fanfare Korps Nationale Reserve ontvangt HIND
“Holidays Are Coming” kerstshows. Fanfare Korps Nationale Reserve ontvangt HIND

“Holidays Are Coming” kerstshows. Fanfare Korps Nationale Reserve ontvangt HIND

  • Nederland
  • De Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR) ontvangt zangeres HIND in alweer de derde jaargang van de wervelende kerstshow "Holidays Are Coming". Het vijftigkoppige orkest kiest voor een uitbundig programma waarbij de muziek is geïnspireerd op de typisch Amerikaanse bigband shows. Er zijn shows op 13, 18, 19 en 20 december in respectievelijk Ittervoort, Amersfoort, Schiedam en Etten-Leur.
  • Hind
  • Mc-Ent management
  • http://www.mcent.nl
  • eric@mcent.nl
  • Voor meer informatie: www.holidaysarecoming.nl Mc-Ent management – Eric Vermeulen Tel. 0320 241 248 De Fanfare van het Korps Nationale Reserve (FKNR) ontvangt zangeres HIND in alweer de derde jaargang van de wervelende kerstshow "Holidays Are Coming". Het vijftigkoppige orkest kiest voor een uitbundig programma waarbij de muziek is geïnspireerd op de typisch Amerikaanse bigband shows. Er zijn shows op 13, 18, 19 en 20 december in respectievelijk Ittervoort, Amersfoort, Schiedam en Etten-Leur.

De Fanfare Korps Nationale Reserve is één van de vier orkesten van de Koninklijke Landmacht en bestaat geheel uit reservisten. De FKNR treedt voornamelijk op voor het Korps Nationale Reserve, de Koninklijke Landmacht en het Ministerie van Defensie.

Zangeres HIND is vooral bij het grote publiek bekend geworden door haar deelname aan de allereerste serie Idols (2003) waar ze tot de finale wist door te dringen. Ze vertegenwoordigde Nederland tijdens het Eurovisie Songfestival in 2008.

In een avondvullend theaterprogramma neemt HIND samen met de FKNR de bezoeker op een muzikale reis mee naar een winter wonderland met hits als “Let It Snow”, een unieke versie van “Little Drummer Boy” maar ook het meeslepende instrumentale stuk “It’s A Wonderful Christmas”.

Het orkest speelt in een bigband stijl als het HIND begeleidt in een show die zich het beste laat omschrijven als een “All American Christmas Show” zoals we die van de grote TV shows uit Amerika kennen. De bekende tune “Holidays Are Coming”, die de jaarlijkse feestdagen aankondigt, staat model voor de kerstshow.

Tijdens de donkere dagen voor Kerst is deze kerstshow de ideale gelegenheid om samen met vrienden, familie en collega’s de warmte van het theater op te zoeken en je te laten onderdompelen in een avond heerlijke en herkenbare Kerst songs.

Goede doelen / maatschappelijke bijdrage.
Het Korps Nationale Reserve viert haar 100-jarig bestaan. In het kader van deze viering is er dan ook gekozen om de shows deels in het teken te laten staan van verschillende goede doelen.

Zo wordt een deel van de kaartverkoop gedoneerd aan het project Veteranenhond. Deze organisatie is een onderdeel van Hulphond Nederland die honden opleidt en plaatst bij oorlogsveteranen en onder andere helpt bij PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom), een angststoornis die zich vooral uit in onder andere herbeleving.

Aan het Nationale Ouderenfonds is voor de shows in de theaters De Flint in Amersfoort en Aan de Schie in Schiedam honderd kaarten beschikbaar gesteld.

Voor de Stichting Nederlandse Veteranendag is Theater aan de Schie in Schiedam uitgekozen als locatie waar veteranen de show kunnen bijwonen. De kosten hiervoor worden volledig gedragen door deze stichting.

Net als vorig jaar worden er opnieuw stoelen beschikbaar gesteld voor de Telegraaf actie “Kerstgroet aan de Thuiszorg“. Met deze sympathieke actie zet de Telegraaf de Nederlandse Thuiszorg medewerkers in het zonnetje. Op deze wijze proberen alle medewerkers van “Holidays Are Coming” een maatschappelijke bijdrage te leveren en aandacht te vragen voor de problematiek waar deze organisaties zich mee bezig houden.

In het kort:
Kerstshow “Holidays Are Coming”

Fanfare Korps Nationale Reserve met HIND
13 december 2014 20.00 uur
Adams Muziekcentrale Ittervoort

18 december 2014 20.15 uur
Theater De Flint Amersfoort

19 december 2014 20:15 uur
Theater Aan de Schie Schiedam

20 december 2014 19.00 uur
Het Turfschip Etten-Leur

Over Mc-Ent management

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top