vrijdag, oktober 19, 2018
Keuze van de Redactie
U bent hier: Home / Bronnen / Bedrijfsleven & Ondernemers / Holstaal HST-Q buis EHEDG-gecertificeerd door TNO Zeist
Holstaal HST-Q buis EHEDG-gecertificeerd door TNO Zeist

Holstaal HST-Q buis EHEDG-gecertificeerd door TNO Zeist

  • Nederland
  • Holstaal presenteert HST-Q buizen en bochten tijdens Industrial Processing Werkendam, 17 september 2014 - Dochteronderneming van Heleon Group, Holstaal BV, presenteert tijdens de Industrial Processing beurs in Utrecht haar HST-Q-programma. De HST-Q buizen en bochten zijn door het bedrijf ontwikkeld op basis van meer dan vijftig jaar ervaring. De kwaliteit van de range ligt ruim boven de gestelde kwaliteit onder EN10357. Dit blijkt uit de HST-Q buizen, die zijn gecertificeerd volgens de EHEDG richtlijnen. Sinds kort levert Holstaal ook bijbehorende bochten, vervaardigd uit deze EHEDG gecertificeerde buis.
  • Heleon Group
  • info@heleon-group.nl
  • HST-Q buis EHEDG-gecertificeerd door TNO Zeist Holstaal presenteert HST-Q buizen en bochten tijdens Industrial Processing Werkendam, 17 september 2014 - Dochteronderneming van Heleon Group, Holstaal BV, presenteert tijdens de Industrial Processing beurs in Utrecht haar HST-Q-programma. De HST-Q buizen en bochten zijn door het bedrijf ontwikkeld op basis van meer dan vijftig jaar ervaring. De kwaliteit van de range ligt ruim boven de gestelde kwaliteit onder EN10357. Dit blijkt uit de HST-Q buizen, die zijn gecertificeerd volgens de EHEDG richtlijnen. Sinds kort levert Holstaal ook bijbehorende bochten, vervaardigd uit deze EHEDG gecertificeerde buis. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Noot voor de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Dhr. Jan Timmer Tel: +31 (0)187 489 606 E-mail: jan.timmer@heleon-group.com www.heleon-group.com De Heleon Group startte in 2000 met moederbedrijf Heleon BV. Door de acquisitie van Holstaal BV uit Werkendam in 2008 werd Heleon Group één van de grotere spelers in de RVS-markt met een personeelsbestand van 35 medewerkers. De Heleon Group staat voor synergie in hoogwaardige procescomponenten voor de voedingsmiddelen industrie, farmaceutische industrie, algemene industrie en bio-processing. De Heleon Group bestaat uit Heleon BV Nederland, PMA-Heleon NV België, Holstaal BV Nederland en Heproflex BV Nederland.

Roestvaststalen buizen maken een groot en niet te onderschatten onderdeel uit van een procesinstallatie. Door het grote aanbod van diverse leveranciers en producenten is het niet eenvoudig te kiezen voor een gewenste afwerking. De algemene EN10357 standaard biedt veel ruimte op het gebied van afwerking en uitvoering. Om haar klanten optimaal bij te staan ontwikkelde Holstaal een eigen kwaliteitsmerk: de HST-Q lijn.

Duurzaam

Holstaal heeft de afgelopen vijftig jaar een programma opgebouwd dat garant staat voor een duurzame en economische toepassing. Door middel van de HST-Q gecertificeerde kwalitatieve componenten voldoen de buizen en bochten aan dezelfde afwerking en hoge standaard. Hiermee zijn deze op elkaar afgestemd en is de opdrachtgever verzekerd van een duurzaam leidingsysteem. Vandaag, maar ook in de toekomst.

HST-Q bochten

De HST-Q buis is bij uitstek geschikt voor het vervaardigen van bochten. Dit door de bijzonder homogene materiaalsamenstelling van de buis. De bochten worden tijdens een speciaal buigproces vervaardigd, waardoor een hoge kwaliteit en een gemiddelde inwendige ruwheid van Ra≤0,8μm is gewaarborgd. Na het buigen worden de HST-Q bochten tien minuten volbad gebeitst, geïnspecteerd en wordt de inwendige ruwheid gecontroleerd, waarna de bochten worden voorzien van het HST-Q logo, kwaliteit-/werkstofnummer en het chargenummer.

EHEDG Compliance

Hoe hoog de kwaliteit van het HST-Q programma is, blijkt uit het feit dat de buizen gecertificeerd zijn volgens de EHEDG richtlijnen. De kwaliteit van deze buis ligt ruim boven de gestelde kwaliteit onder EN10357.

Hoog niveau

Moederbedrijf van Holstaal, Heleon Group, heeft vanuit haar achtergrond in pharma veel ervaring met wettelijke richtlijnen. Zeker in de farmaceutische industrie en de bio-processing worden bijzonder hoge eisen gesteld op het gebied van veiligheid, kennis, certificeringen en kwaliteit. Dat de wettelijke eisen op het gebied van voedselveiligheid sterk stijgen, is iets waarmee ze door hun ervaring in de farmacie goed uit de voeten kunnen. De HST-Q range is hiervan een voorbeeld.

Over 2COM8

Schrijf Uw Reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

*

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Kies de person met
de hand omhoog *

Scroll To Top